logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خلیل الحیه:

حماس هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت

حماس هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت
رئیس هیات مذاکره کننده جنبش حماس تمامی نهادهای خیریه و مسوولان آنها در جهان اسلام را به انجام مسوولیت‌های خود در قبال حمایت از مقاومت فلسطین و تسریع در بازسازی نوار غزه فراخواند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«خلیل الحیه» رئیس هیئت مذاکره کننده جنبش حماس که از طریق ویدیو کنفرانس در نشست عمومی جمعیت اسلامی پاکستان حضور داشت، گفت: نبرد طوفان الاقصی تحول چشمگیری در آگاهی جهانی ایجاد کرد و نقش مهمی در برملا کردن روایت دروغین رژیم اشغالگر داشت و موجب گسترش دامنه همبستگی جهانی با فلسطین و تقویت روند اتحاد امت اسلامی برای مقابله با خطرات علیه آن شد.

الحیه در ادامه نیز نسبت به افزایش تهدیدها علیه مسجد الاقصی در قدس اشغالی با توجه به افزایش‌ یورش‌های اشغالگران و شهرک‌نشین‌های صهیونیست به کرانه باختری و تلاش‌های آنها برای تقسیم زمانی و مکانی این مسجد هشدار داد و از تمامی نهادهای خیریه و مسوولان آنها در جهان اسلام خواست مسوولیت‌های خود در حمایت از مقاومت فلسطین و تسریع در بازسازی نوار غزه را بر عهده بگیرند تا نوار غزه قلعه مستحکم امت اسلامی در مسیر آزادسازی باقی بماند.

به نوشته روزنامه «عربی۲۱»، رئیس هیئت مذاکره کننده حماس در ادامه نیز گفت: فلسطین سرزمینی موقوفه اسلامی و متعلق به تمام امت اسلامی است و ما به نقش تاریخی پاکستان در روند آزادسازی فلسطین و حمایت آن از قدس و مسجد الاقصی چشم امید داریم.

این مقام فلسطینی در ادامه نیز بار دیگر تاکید کرد: حماس هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت و ملت و مقاومت فلسطین اهدافی را که رژیم اشغالگر از زمان آغاز حملات خود به نوار غزه اعلام کرده، ناکام گذاشتند.

الحیه در پایان نیز به نمایندگی از جنبش حماس از سران، ملت و ارتش پاکستان تقدیر کرده و موضعگیری‌های «محمدعلی جناح» رهبر استقلال‌طلب پاکستان در حمایت از حق فلسطینی‌ها و مخالفتش با اعطای هرگونه مشروعیت به اشغالگران در سرزمین فلسطین را یادآور شد و از موضعگیری‌های «علامه محمد اقبال» و نقش او در تثبیت هویت اسلامی و پیوند دادن آن با مسائل امت اسلامی تقدیر و تشکر کرد.

روز یکشنبه نیز هیات حماس در دیدار با «حسن رشاد» رئیس دستگاه اطلاعات کل مصر در قاهره، درباره تحولات توافق آتش‌بس و شرایط کلی نوار غزه از جمله مرحله دوم توافق گفتگو کرد.

رژیم صهیونیستی آغاز مذاکرات مربوط به مرحله دوم توافق آتش بس را به تحویل اجساد اسرای صهیونیست باقی مانده منوط کرده است، این در حالی است که حماس بارها تاکید کرده شناسایی و تحویل این اجساد با توجه به حجم گسترده ویرانی‌ها در غزه، زمان زیادی خواهد برد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه