logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رشیدیان:

ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از ۱۵ آذر آغاز می شود

ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از ۱۵ آذر آغاز می شود
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: فرایند ثبت‌نام قطعی در کاروان های حج تمتع ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰ روز شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ در سامانه «حج من» آغاز می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه اطلاع حج و زیارت، علیرضا رشیدیان درباره ثبت نام قطعی حج تمتع آتی اظهار کرد: همه افرادی که پیش‌ثبت‌نام خود را طبق اولویت‌های استانی انجام داده‌اند؛ می‌توانند از طریق سامانه «حج من» به نشانی my.haj.ir، نسبت به انتخاب کاروان و تکمیل مراحل ثبت‌نام اقدام کنند. در این مرحله، گروه‌های مختلف قیمتی نیز روی سامانه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای کاهش طول سفر حجاج توضیح داد: تلاش شده است مدت سفر نسبت به سال گذشته کوتاه‌تر شود؛ هرچند تحقق نهایی آن وابسته به ظرفیت پروازها و جدول‌های پروازی کشور میزبان است.

رشیدیان افزود: افرادی که در ۱۰ روز نخست پیش‌ثبت‌نام کرده‌اند، برای ثبت‌نام قطعی در اولویت هستند و می‌توانند کاروان‌های مدنظر خود از جمله کاروان‌های زوجی - که امسال ظرفیت آنها حدود دو برابر شده است - را انتخاب کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت به متقاضیانی که قصد دارند به اتفاق یکدیگر و در یک کاروان اعزام شوند توصیه کرد که در انتخاب کاروان دقت نمایند تا در یک کاروان نام نویسی کنند زیرا بعد از انتخاب، امکان جابجایی وجود ندارد.

رشیدیان همچنین بر تکمیل سریع مدارک از جمله گذرنامه و پرداخت مابه‌التفاوت هزینه‌ها تأکید کرد و گفت: کلیه قراردادهای مربوط به اسکان و خدمات حج تمتع ۱۴۰۵ نهایی شده است. امسال ۵۷ هتل در مکه و ۱۷ هتل در مدینه تجهیز شده‌اند؛ با این حال محدودیت‌های اسکان در مدینه همچنان پابرجاست که علت آن نبود ساخت‌وسازهای جدید در این شهر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه