logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مومنی: اختیارات کامل به استان‌ها واگذار می‌شود

مومنی: اختیارات کامل به استان‌ها واگذار می‌شود
وزیر کشور از تداوم واگذاری اختیارات به استان‌ها خبر داد و گفت: دولت مصمم است هر استان بتواند امور خود را اداره کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکندر مؤمنی ظهر پنج‌شنبه در ملاقات با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر در برخی استان‌ها لوازم ضروری مورد نیاز، بدون بهره‌گیری از ارز دولتی از جمله در چارچوب مبادله کالا با کالا فراهم می‌شود و به تدریج حکومت در حال تفویض باقی‌مانده اختیارات نیز می‌باشد.

وی افزود: با عنایت به ارزیابی‌های انجام شده مشخص گشت که یک وزارتخانه به صورت انفرادی قادر به برنامه‌ریزی و پیاده‌سازی نیست و به همین دلیل رئیس جمهور تأکید فراوانی بر سپردن اختیارات به استانداران دارد.

وزیر کشور تأکید کرد: دولت عزم راسخ دارد که هر استان بتواند به طور مستقل، خود را سامان دهد و در گام بعدی درآمدها و مدیریت سهمیه انرژی را نیز با مکانیزمی به استان‌ها محول کند تا همه به یک چشم دیده شوند و به عنوان نمونه برق استانی که توانایی مدیریت خود را دارد قطع نگردد.

وی با اشاره به تفویض اختیارات اصل ۱۲۷ توسط دولت چهاردهم بیان کرد: با این اقدام حکومت، کالاهایی که سال‌های متمادی در گمرکات معطل مانده بود، آزاد شد.

مؤمنی تصریح کرد: رویکرد رئیس‌جمهور، توجه به همسایگان و تمرکز بر مناطق است و اگر در گذشته این موضوع یک گزینه بود، امروز با در نظر گرفتن شرایط محیطی یک اجبار است و می‌بایست روابط خود را با کشورهای همسایه گسترش دهیم.

وی در پایان گفت: قابلیت‌های بسیاری در استان اردبیل موجود است و همراهی و همکاری مطلوبی بین مسئولان نهادها با محوریت امام‌جمعه و استاندار اردبیل مشاهده می‌شود و در کل اوضاع استان در مقایسه با گذشته مطلوب است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه