logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

باهنر:

صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا

صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد تا روز یکشنبه حاکمیت الگوی پایداری جو و وارونگی دما در روزهای آتی موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که به دلیل حاکمیت الگوی پایداری جو و وقوع وارونگی دما در روزهای پیش‌رو، میزان غلظت آلاینده‌های جوی افزایش یافته و کیفیت هوا در شهرهای مختلف کشور کاهش خواهد یافت.

بر اساس این هشدار، این شرایط از پنجشنبه (۱۳ آذر) آغاز می‌شود و تا روز یکشنبه (۱۶ آذر) ادامه دارد. طبق اعلام سازمان هواشناسی، روز پنجشنبه شهرهای تهران، اصفهان، کرج، ارومیه، اراک و اهواز با تشدید آلودگی و کاهش کیفیت هوا مواجه می‌شوند. این وضعیت روز جمعه (۱۴ آذر) در تهران، کرج، اراک، اصفهان، اهواز، تبریز و ارومیه تداوم خواهد داشت.

همچنین روز شنبه (۱۵ آذر)، شهرهای تهران، کرج، اصفهان، اهواز، تبریز، ارومیه و مشهد در معرض افزایش آلودگی هوا قرار می‌گیرند. بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، روز یکشنبه (۱۶ آذر) نیز تهران، کرج، اصفهان، اهواز، تبریز، ارومیه، قزوین، سمنان و مشهد با تداوم شرایط آلوده مواجه خواهند شد.

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که با توجه به این وضعیت، شاخص آلودگی هوا به سطح ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد رسید و در صورت ادامه فعالیت منابع آلاینده و عدم کنترل آن‌ها، احتمال افزایش شاخص آلودگی تا محدوده ناسالم برای همه گروه‌ها، به‌ویژه در مناطق پرتردد و صنعتی وجود دارد.

این سازمان توصیه کرد برای کاهش تبعات این شرایط، مدیریت بهینه مصرف سوخت‌های فسیلی در سطح کشور انجام شود، فعالیت‌های صنعتی آلاینده تحت کنترل قرار گیرد و از ترددهای غیرضروری در سطح شهرها خودداری شود. همچنین به گروه‌های حساس از جمله بیماران قلبی و تنفسی، سالمندان، کودکان و زنان باردار توصیه شد از انجام فعالیت‌های ورزشی و حضور طولانی‌مدت در فضای باز پرهیز کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه