logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شاسی‌بلند غول‌پیکر جدید با فناوری هواوی وارد میدان شد+عکس

شاسی‌بلند غول‌پیکر جدید با فناوری هواوی وارد میدان شد+عکس
شاسی‌بلند پلاگین هیبریدی جدید Voyah با مصرف سوخت بسیار پایین و فناوری‌های پیشرفته‌ی هواوی از راه می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دومین عضو از سری «تایشان» (Taishan) برند Voyah با نام «تایشان ۸» در اسناد وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) رؤیت شد.

شاسی‌بلند پنج‌نفره‌ی پلاگین هیبریدی تایشان ۸ که برادر کوچک‌تر مدل پرچمدار قبلی محسوب می‌شود، با قوای محرکه‌ی دو موتوره و حداکثر سرعت ۲۰۰ کیلومتربرساعت آماده‌ی ورود به بازار است.

نمای عقب خودرو وویا تایشان ۸

Voyah

Voyah ماه گذشته از نخستین شاسی‌بلند پرچمدار ۶ نفره‌ی خود در این سری رونمایی کرده بود؛ خودرویی در بازه‌ی قیمتی ۵۳ تا ۶۵ هزار دلار که عنوان نخستین خودرو چینی مجهز به سیستم تعلیق بادی سه محفظه‌ای و فرمان‌پذیری مستقل چرخ‌های عقب را یدک می‌کشید.

نمای سه‌چهارم جلو خودرو وویا تایشان ۸ رنگ نقره‌ای

Voyah

تایشان ۸ با طول ۵۲۰۰ میلی‌متر و فاصله‌ی محوری ۳۰۹۰ میلی‌متر اندکی از تایشان ۹ کوچک‌تر است، اما انتظار می‌رود بسیاری از فناوری‌های پیشرفته‌ی آن نظیر سیستم رانندگی هوشمند Qiankun ADS 4.0 هواوی، سیستم‌عامل هارمونی ۵٫۰ و سیستم صوتی ۳۲ کاناله را به ارث برده باشد.

چراغ‌های عقب خودرو وویا تایشان ۸

Voyah

در نمای ظاهری، جلوپنجره‌ی آبشاری امضای برند Voyah، حسگر لایدار سقفی و دستگیره‌های نیمه‌مخفی درها خودنمایی می‌کنند و لوگو انگلیسی VOYAH همچنان در میان چراغ‌های عقب جا خوش کرده است.

تایشان ۸ از ترکیب یک موتور بنزینی با ۱۴۸ اسب بخار با دو موتور برقی نیرو می‌گیرد که در دو نسخه عرضه خواهد شد: نسخه‌ی پایه با باتری «لیتیوم آهن فسفات» و مجموع قدرت موتورهای برقی ۴۹۰ اسب بخار و نسخه‌ی قدرتمندتر با باتری «لیتیوم سه‌گانه» (ساخت CATL) و مجموع قدرت ۵۱۰ اسب بخار. نکته‌ی جالب‌توجه، مصرف سوخت بسیار پایین این غول ۲٫۸ تنی محسوب می‌شود که در چرخه‌ی WLTC بین ۰٫۳۴ تا ۰٫۳۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه