logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وضعیت ساختمان ناایمن آلومینیوم به کجا رسید؟

وضعیت ساختمان ناایمن آلومینیوم به کجا رسید؟
جلسه‌ای با حضور مسئولان شهری و کارشناسان برای بررسی وضعیت سازه‌ای ساختمان آلومینیوم در منطقه ۱۱ تهران برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه‌ای با حضور مقامات و کارشناسان برای بررسی وضعیت سازه‌ای ساختمان آلومینیوم در منطقه ۱۱ تهران برگزار شد. این ساختمان که در گروه خطرپذیر D قرار دارد، نیازمند اقدامات فوری برای مقاوم‌سازی است.

لاله قیاسی، مدیر اداره بحران، و پدافند غیرعامل منطقه از برگزاری جلسه‌ای با حضور رئیس اداره ارتقاء کالبدی و مشاور رئیس سازمان بحران در اداره حقوقی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، شهردار ناحیه ۱، کارشناسان ستاد بحران منطقه ۱۱ و نمایندگان کسبه خبر داد.

وی در ادامه افزود: ساختمان آلومینیوم که در سال ۱۳۴۳ ساخته شده، دارای ۱۳ طبقه و اسکلت بتنی است و در زمان ساخت، سومین بنای بلندمرتبه و دارای آسانسور در ایران محسوب می‌شد. این ساختمان هم‌اکنون دارای حدود ۶۰۰ واحد تجاری فعال است. با توجه به ارزیابی‌های انجام شده، ساختمان آلومینیوم در گروه خطرپذیر D قرار گرفته و نیازمند توجه ویژه‌ای است.

در پایان جلسه، مقرر شد نمایندگان ساختمان آلومینیوم نسبت به انتخاب مشاور مقاوم‌سازی مورد تایید مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی اقدامات لازم را انجام دهند.

لازم به ذکر است؛ رویه ایمن سازی ساختمان آلومینیوم توسط معاونت شهرسازی؛ خدمات شهری و ناحیه ۱ منطقه ۱۱ به صورت مستمر پیگیری و نظارت می‌شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه