logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نه بزرگ بازار به فراخوان نوچه اسرائیل

نه بزرگ بازار به فراخوان نوچه اسرائیل
بازار های مختلف تهران در گوشه و کنار شهر، به فراخوان نوچه اسرائیل نه گفتند و همگی به فعالیت خود ادامه دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مشاهدات از بازار های مختلف در روز جاری ( شنبه 1404/10/20 ) نشان از برقرای ارامش کامل در بازار ها می دهد. گذر عبوری از بازار ها و صحبت با کسبه به وضوح حاکی از نه بزرگ بازار به فراخوان نوچه اسرائیل دارد.

فروشندگان موبایل و لوازم جانبی آن، در اطراف خیابان جمهوری، پاساژ علاالدین ، چارسو  و بازار موبایل همگی باز بودند و به فعالیت خود ادامه میداند.

بازار ابزار فروشی در میدان حسن آباد تهران همگی باز و مشغول فعالیت بودند و هیچ التهابی در آن جا مشاهده نشد.

تمام مغازه های چرم فروش در خیابان فردوسی تا میدان فردوسی همگی باز بودند و به فعالیت خود ادامه میدادند.

فروشندگان کالاهای الکترونیک و روشنایی در راسته ی لاله زار نیز همگی مشغول به فعالیت بودند و بالای 90 درصد مغازه ها باز بودند.

اما بازار بزرگ تهران نیز در کمال ارامش به کار خود ادامه میداند و اکثر مغازه ها باز بودند. فروشندگان لباس و کت شلوار در باب همایون نیز همگی به فعالیت خود ادامه می دادند و تنشی در این منطقه دیده نمی شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه