logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

«صبای خلیج فارس» همراه با «ایران جان»؛ از هرمزگان بشنوید

«صبای خلیج فارس» همراه با «ایران جان»؛ از هرمزگان بشنوید
تهیه کننده برنامه «صبای خلیج فارس» از همراهی این برنامه با پویش «ایران جان» سخن گفت و آیتم‌هایی که قرار است به جاذبه‌های گردشگری استان هرمزگان بپردازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ویژه‌برنامه «صبای خلیج فارس» در قالب پویش ملی «ایران جان، هرمزگان ایران» به‌صورت کاری مشترک از رادیو صبا و صدای مرکز هرمزگان روی آنتن می‌رود؛ برنامه‌ای با رویکرد هویت‌محور که مخاطبان را با ظرفیت‌ها و داشته‌های فرهنگی و گردشگری استان هرمزگان همراه می‌کند.

آزاده شاهرخ‌مهر تهیه‌کننده این ویژه‌برنامه با اشاره به اهداف تولید «صبای خلیج فارس» به خبرنگار مهر گفت: این برنامه با هدف معرفی هرمزگان در چارچوب پویش ملی ایران جان طراحی شده و تلاش دارد با زبانی ساده، شاد و مردمی، گوشه‌ای از زیبایی‌ها و ظرفیت‌های این استان را به شنوندگان سراسر کشور معرفی کند.

وی با تأکید بر اهمیت پخش مشترک این برنامه افزود: همکاری رادیو صبا و صدای مرکز هرمزگان این امکان را فراهم کرده تا از ظرفیت‌های بومی، نگاه محلی و تجربه‌های رسانه‌ای ۲ شبکه استفاده شود و برنامه‌ای منسجم و اثرگذار روی آنتن برود.

شاهرخ‌مهر با اشاره به بخش‌های مختلف این ویژه‌برنامه بیان کرد: در «صبای خلیج فارس» به معرفی جاذبه‌های گردشگری استان هرمزگان، از جمله سواحل، جزایر، طبیعت منحصربه‌فرد و فضاهای کمتر شناخته‌شده پرداخته می‌شود. همچنین آداب و رسوم، آیین‌های بومی، فرهنگ عامه، موسیقی محلی و سبک زندگی مردم جنوب از دیگر محورهای محتوایی این برنامه است که در قالب روایت، گفتگو و بخش‌های متنوع رادیویی ارائه می‌شود.

تهیه‌کننده «صبای خلیج فارس» فضای شاد و صمیمی برنامه را یکی از ویژگی‌های اصلی آن دانست و گفت: تلاش کرده‌ایم فضایی گرم و تعاملی ایجاد کنیم تا مخاطب ضمن همراهی با برنامه، ارتباط نزدیک‌تری با فرهنگ و مردم هرمزگان برقرار کند.

وی در پایان یادآور شد: هدف نهایی این ویژه‌برنامه، تقویت حس تعلق ملی، معرفی شایسته ظرفیت‌های هرمزگان و همراهی با جریان ملی ایران جان است؛ جریانی که بر هویت، همدلی و شناخت متقابل استان‌های کشور تأکید دارد.

ویژه‌برنامه «صبای خلیج فارس» به مدت یک هفته هرشب ساعت ۲۲ به تهیه‌کنندگی آزاده شاهرخ‌مهر، با مشارکت رادیو صبا و صدای مرکز هرمزگان، مخاطبان را به سفری شنیداری در دل فرهنگ، آیین‌ها و جاذبه‌های جنوب ایران دعوت می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه