logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

منبع کاخ سفید:

طرح اصلی آمریکا برای مرحله بعدی غزه به زودی اعلام می‌شود

طرح اصلی آمریکا برای مرحله بعدی غزه به زودی اعلام می‌شود
یک مقام ارشد کاخ سفید گفت که آمریکا در حال آماده شدن برای اعلام قریب‌الوقوع «طرح اصلی» در مورد مرحله بعدی در نوار غزه است. در عین حال «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت: «به نفع ماست که انتقال به مرحله دوم در غزه را تسریع کنیم.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گفته این مقام کاخ سفید، این طرح شامل خلع سلاح نوار غزه و خلع سلاح حماس است.

این مقام تأکید کرد که واشنگتن «به بهترین‌ها امیدوار است اما خود را برای بدترین‌ها آماده می‌کند.»

این مقام در اظهاراتی که توسط رسانه‌های اسرائیلی منتشر شد، افزود که همکاری عمیق و چند سطحی با مصر عامل مهمی در دستیابی به مرحله اول تفاهمات اخیر بود.

وی خاطرنشان کرد که این همکاری «طرف‌های مختلف را در یک چارچوب هماهنگی حساس و گسترده گرد هم آورد.»

این مقام توضیح داد که پس از اعلام تکمیل بازگشت همه بازداشت‌شدگان اسرائیلی، حس عمیقی از احساسات در محافل آمریکایی وجود داشت.

وی گفت: «شما نمی‌توانید سطح احساسات را در اینجا تصور کنید؛ بسیاری امروز گریه کردند. ما خستگی‌ناپذیر روی این موضوع کار کردیم، گویی مربوط به شهروندان آمریکایی است. ما می‌توانستیم هفته‌ها پیش آن را کنار بگذاریم، اما این کار را نکردیم.»

این منبع در سایه اینکه «راه آسان خروج در غزه، راه اشتباه خروج است» اشاره کرد که طرح پیش‌بینی‌شده آمریکا در روزهای آینده ارائه خواهد شد و شامل جدول‌های زمانی مختلف - کوتاه، میان‌مدت و بلندمدت - خواهد بود.

در همین زمینه، این منبع گفت که مقدمات برای بازگشایی «ایمن» گذرگاه رفح در حال انجام است، به گونه‌ای که از ورود سلاح به نوار غزه جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد که دولت آمریکا از پیچیدگی‌های اوضاع آگاه است و در حال آماده شدن برای سناریوهای متعدد است.

این منبع در پایان گفت: «حماس ممکن است سعی کند در ظاهر بپذیرد و سپس طفره برود، اما مسؤولان این پرونده در دولت آمریکا ساده‌لوح نیستند. همانطور که در این پرونده موفق شدیم، معتقدیم که می‌تواند در مراحل آینده نیز موفق شود.»

این اظهارات پس از آن صورت گرفت که ارتش اشغالگر از کشف تمام اجساد و زندانیان صهیونیست در غزه خبر داد.

پیش از این، نتانیاهو گفته بود: «ما همانطور که قول داده بودیم، همه را تا آخرین اسیر بازگرداندیم.»

وی افزود: «این یک دستاورد عظیم برای ارتش اسرائیل، برای اسرائیل و برای شهروندان آن است.»

روز دوشنبه، ارتش اشغالگر شناسایی آخرین جسد باقی مانده در غزه به نام ران گافلی را تأیید کرد و از کشف تمام اجساد و زندانیان از نوار غزه خبر داد.

در مقابل، حماس اعلام کرد که مسیر تبادل اکنون کاملاً بسته شده است و بر تعهد مداوم خود برای تسهیل کار کمیته اداره غزه و تضمین موفقیت آن تأکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه