اخبار داغ

رئیس قوه قضائیه:

امام انقلابی را پایه‌گذاری کرد که در ایران منحصر نماند

امام انقلابی را پایه‌گذاری کرد که در ایران منحصر نماند
رئیس قوه قضاییه و مسئولان عالی دستگاه قضایی با حضور در حرم امام خمینی (ره) با آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای، صبح امروز دوشنبه (۱۳ بهمن) همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) حضور یافت و ضمن قرائت فاتحه، به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کرد.

در آیین تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، اعضای شورای‌عالی قضایی نیز همراه ریاست قوه قضاییه حضور دارند.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در این مراسم گفت: امام (ره) انقلابی را پایه‌گذاری کرد که منحصر در ایران نشد و در ایران نماند. در زمان پهلوی مردم ایران تحقیر شدند، عقب ماندند، کرامت و عزتشان آسیب دید، امام (ره) دست اجانب را کوتاه کرد و به انسان‌ها کرامت بخشید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه