اخبار داغ

دریادار سیاری:

حضور مردم در صحنه همه تهدیدات را خنثی می‌کند/ آمادگی کامل نیروهای مسلح

حضور مردم در صحنه همه تهدیدات را خنثی می‌کند/ آمادگی کامل نیروهای مسلح
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به بصیرت و آگاهی ملت ایران گفت: همه تهدیدات و توطئه‌های دشمنان با حضور مردم در همه صحنه‌ها و به برکت خون شهدا خنثی شده و می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر دریادار حبیب‌الله سیاری چهارشنبه ۲۲ بهمن در جمع مردم کرمان نظر مقام معظم رهبری درباره مردم این استان را قرائت کرد.

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و نقش مردم و برکت خون شهدا در پیروزی‌ها، به مقایسه وضعیت کشور قبل و بعد از انقلاب اشاره کرد.

سیاری با اشاره به سلطه‌طلبی و زیاده‌خواهی استکبار در منطقه گفت: آمریکا این منطقه را مال خودش می‌داند و می‌دانست و تسلط خود را در منطقه اعمال کرده بود و با تکیه بر توانمندی‌های ایران و ثروت عربستان سعودی سیاست‌هایش را اعمال می‌کرد.

رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی بیان کرد: نفت ما کاملا در اختیار استکبار جهانی بود و می‌گفت که چقدر استخراج کنید و اجازه نمی‌داد ملت ایران با نظر خود استخراج کند و بفروشد و نیازمندی‌های خود را تامین کند.

وی با اشاره به حضور هزاران مستشار آمریکایی در کشور افزود: تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر آنها بودند. حق توحش می‌گرفتند و در کشور متمدن و با سابقه هزاران ساله ما اینگونه رفتار و مقایسه می‌کردند و این عملکرد آمریکا قبل از سال ۵۷ است.

سیاری تاکید کرد: ملت ما سرافراز و آگاه است و این جمعیت امروز، آگاهی و بصیرت شما ملت را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به قانون کاپیتولاسیون گفت: امام(ره) ما بعد از این قانون خروشید.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی در بخش دیگر سخنانش اظهار کرد: آمریکا تغییر نکرده و آمریکای بوش، کارتر و ... با آمریکای ترامپ تفاوتی ندارد. در واقع آمریکای ترامپ آمریکای بدون روتوش است و واقعیت آن را نشان می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه