اخبار داغ

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی خبر داد:

پرداخت ۲۹۱ میلیون تومان پاداش به گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی

پرداخت ۲۹۱ میلیون تومان پاداش به گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی
سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از پرداخت ۲۹۱ میلیون تومان پاداش به ۵ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رسانه مالیاتی کشور، محمدرضا احمدی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: برای ۵ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی، مبلغ 291 میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است.

احمدی افزود: در راستای ایجاد سازوکار دریافت گزارش‏‌های سوت‌زنی و استفاده از ظرفیت مشارکت و نظارت مردمی در کشف فرار مالیاتی و کاهش میزان آن، سامانه دریافت گزارش‌دهندگان مردمی فرار مالیاتی (سوت‌‎زنی) در بستر درگاه رسمی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی www.intamedia.ir فراهم است.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این هم مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان پاداش به ۹ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سال‌جاری پرداخت شده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه