logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

پیام تسلیت سپاه پاسداران در پی شهادت وزیر اطلاعات

پیام تسلیت سپاه پاسداران در پی شهادت وزیر اطلاعات
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی به شهادت رسیدن وزیر اطلاعات در پیامی تاکید کرد: بی تردید سپاه و وزارت اطلاعات در همراهی با سایر ارکان جامعه اطلاعاتی کشور به مثابه ید واحد، مستحکم و قدرتمند امنیتی ایران عزیز، با قاطعیت خونخواهی این شهید مظلوم و دیگر شهدای جنگ تحمیلی اخیر را دستور کار خود داشته و به فضل الهی ضربات مهلک و ویرانگری بر پیکر دشمنان داخلی و خارجی وارد خواهند ساخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متن کامل پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر دفاع در جنایت وحشیانه و تروریستی دشمن آمریکایی- صهیونی به شرح زیر است:

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

شهادت پرافتخار عالم مجاهد «حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب»، وزیر شجاع، دلیر و هوشمند اطلاعات در جنایت وحشیانه و تروریستی دشمن آمریکایی صهیونی را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه)، مقام معظم رهبری آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی )، بازماندگان، همرزمان و همکاران عزیز و گمنام و مجاهد وی در جامعه اطلاعاتی کشور را تبریک و تسلیت عرض می‌نماییم.

این شهادت، اوج استیصال و درماندگی سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی است و نشان دهنده درماندگی آنان در برابر اقتدار اطلاعاتی و عصبانیت نسبت به این شهید عزیز، مدیران صدیق و همه همکاران و یاران وفادارش او در مجموعه مقتدر وزارت اطلاعات حکایت دارد.

بی تردید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت اطلاعات در همراهی با سایر ارکان جامعه اطلاعاتی کشور به مثابه ید واحد، مستحکم و قدرتمند امنیتی ایران عزیز، با قاطعیت خونخواهی این شهید مظلوم و دیگر شهدای جنگ تحمیلی اخیر را دستور کار خود داشته و به فضل الهی ضربات مهلک و ویرانگری بر پیکر دشمنان داخلی و خارجی وارد خواهند ساخت.

سپاه پاسداران از مجاهدت‌های بی‌وقفه سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات برای حراست از امنیت کشور، به‌ویژه در دوران پرالتهاب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، فتنه و کودتای آمریکایی و جنگ رمضان، صمیمانه قدردانی نموده و یاد و خاطره شجاعت، دلاوری و هوشمندی شهید خطیب در سنگر خطیر تصدی وزارت اطلاعات را گرامی می‌داریم.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه