logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  2. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  3. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  4. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  5. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  6. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  7. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  8. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  9. گسست میان ادعا و واقعیت
  10. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  11. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  12. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  13. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  14. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  15. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  16. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  17. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  18. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  19. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  20. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها

عارف:

دشمن با حمله به دانشگاه‌ها نمی‌تواند پیشرفت ایران را متوقف کند

دشمن با حمله به دانشگاه‌ها نمی‌تواند پیشرفت ایران را متوقف کند
معاون اول رئیس‌جمهوری در ادامه پیگیری‌های مستمر دولت در شرایط جنگی در تماس تلفنی با وزیر علوم آخرین وضعیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را بررسی و دستورات لازم را صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدرضا عارف در گفت‌وگوی تلفنی با حسین سیمایی صراف وزیر علوم با اشاره به حملات اخیر دشمن به برخی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، این اقدامات را به‌شدت محکوم کرد و آن را نشانه‌ای آشکار از دشمنی با علم، فناوری و پیشرفت ملت ایران دانست.

وی با تأکید بر اینکه آنچه دشمنان در این مدت نشان داده‌اند، مخالفت با اصل علم و پیشرفت در ایران است، تصریح کرد: دشمنان به‌دنبال آن هستند جریان تولید علم و حرکت علمی کشور را متوقف کنند و با ایجاد ناامنی، دانشگاه را از کارکرد اصلی خود بازدارند.

معاون اول رئیس‌جمهوری با یادآوری پیشینه تاریخی ایران در عرصه علم و تمدن افزود: علم در این سرزمین ریشه‌ای چند هزار ساله دارد و ملت ایران در طول تاریخ، حتی در برابر تهاجمات گسترده و ویرانگر، از جمله حمله مغول، هرگز مسیر علم و دانش را متوقف نکرده است.

عارف تأکید کرد: امروز نیز اقدامات رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در هدف قرار دادن مراکز علمی، در امتداد همان رویکرد برای مقابله با پیشرفت علمی ایران است، اما همان‌گونه که در گذشته ناکام مانده‌اند، این بار نیز به نتیجه‌ای نخواهند رسید.

وی با بیان اینکه دستاوردهای علمی دانشمندان ایرانی یکی از پایه‌های اصلی اقتدار ملی است، اظهار کرد: ظرفیت‌های علمی و فناوری است که امروز در بخش‌های مختلف به کمک ایران آمده، قدرت ملی را افزایش داده و دشمنان را دچار سردرگمی و شکست کرده است؛ از همین رو نیز کینه‌ای عمیق نسبت به دانشگاه‌های ایران در دل دارند، در حالی که نمی‌دانند علم از ایران و ایرانی جداشدنی نیست.

معاون اول رئیس‌جمهوری بر ضرورت ادامه مسیر توسعه علمی با قدرت بیشتر تأکید کرد و افزود: حفظ و تقویت سرمایه‌های انسانی، به‌ویژه استادان و نخبگان، یک اولویت جدی است و لازم است برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای تأمین معیشت استادان، به‌خصوص استادان جوان، صورت گیرد.

عارف همچنین بر لزوم بازگشایی هرچه سریع‌تر دانشگاه‌ها پس از تعطیلات نوروزی تأکید کرد و گفت: بازگشت دانشگاه‌ها به روند عادی آموزش و پژوهش، پیام روشنی از پویایی، اقتدار و ایستادگی ملت ایران به دشمنان خواهد بود و آنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام خواهد گذاشت.

وی یادآور شد کرد: مسیر پیشرفت علمی ایران با اتکا به توان داخلی و سرمایه انسانی ارزشمند، با قدرت ادامه خواهد یافت و هیچ اقدام خصمانه‌ای قادر به توقف این حرکت نخواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه