logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اتابک:

سال‌هاست که فولاد را در کشور بومی کرده‌ایم

سال‌هاست که فولاد را در کشور بومی کرده‌ایم
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما سال‌هاست که فولاد را در کشور بومی کرده‌ایم و به کوری چشم دشمنان، بزودی واحدهای آسیب دیده را به خط تولید بر می‌گردانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید محمد اتابک وزیر صمت در حاشیه بازدید از فولاد مبارکه ضمن محکوم کردن جنایات دشمنان افزود: ما اکنون در محل یکی از بزرگترین شرکت‌های صنعتی کشور حضور داریم. فولاد مبارکه یکی از شرکت‌های است که هم به عنوان یک شرکت ملی است وهم به عنوان یک صنعت مادر، نقش بسیاری از لحاظ اقتصادی در کشور دارد.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت‌های که از این واحد صنعتی برای تولید محصولات و محصولات نهایی استفاده می‌کنند، بیش از ۱۳۰۰ شرکت است، گفت: بر خلاف ادعای دروغ گویانی که می‌گفتند، زیر ساخت‌های کشور را نزدند و نمی‌زنند، اکنون دو نیروگاه بسیار مدرن و اساسی این شرکت که هم برق مجموعه را تامین می‌کرد و هم در برخی مواقع که شبکه دچار مشکل و کمبود برق بود به تامین برق شبکه کمک می‌کرد. این دو نیروگاه به صورت کامل که بیش از ۱۳۰۰ مگاوات است مورد اصابت قرار گرفته است.

وزیر صمت افزود: این موضوع نشان می‌دهد که این مدعیان دروغین (دروغگو) که اعلام کرده بودند، ما به زیرساخت‌ها کاری نداریم. هم زیرساخت‌های اصلی شرکت و هم به کوره‌ها و قسمت‌های مختلف تولید آهن، فولاد و سایر تجهیزات آسیب‌های وارد کرده‌اند.

وی گفت: البته ما فولاد را در کشور سالهاست که بومی کرده‌ایم و به کوری چشم دشمنان بزودی به خط تولید بر می‌گردانیم و تولیدکنندگانی که از محصولات فولاد مبارکه استفاده می‌کنند، به هیچ عنوان نگران این نباشند که دچار کمبود خواهند شد.

اتابک همچنین به یونیدو اشاره کرد و افزود: یونیدو قسمتی از سازمان ملل است که مسئولیت توسعه صنایع را دارد، واقعا این سازمان چگونه می‌خواهد جواب این اقدامات را بدهد.

وی ادامه داد: اکنون سازمان ملل و یونیدو به یک سازمان مضحکی تبدیل شده‌اند که هر اتفاقی می‌افتد اینها با بی تفاوتی برخورد می‌کنند.

وزیر صمت گفت: آنچه مسلم است به همت کارشناسان و متخصصان فولاد مبارکه حتما این واحد صنعتی قادر است نقش خودش را در تجارت و اقتصاد کشور ادامه دهد.

بازدید وزیر صمت از فولاد مبارکه پس از حمله آمریکا و اسرائیل

وزیر صنعت، معدن و تجارت، در پی حمله خصمانه آمریکایی-صهیونیستی به بزرگ‌ترین واحد فولادی کشور، از مجتمع فولاد مبارکه بازدید کرد.

سیدمحمد اتابک، در جریان بازدید از مجتمع فولاد مبارکه، ضمن محکوم‌کردن حمله صهیونیستی ـ آمریکایی به این واحد تولیدی، دستورهای لازم برای رسیدگی فوری به وضعیت کارگران مصدوم را صادر کرد.

وی همچنین با ابراز تسلیت به‌مناسبت شهادت یکی از کارگران این مجموعه، بر لزوم رسیدگی کامل و حمایت از خانواده این شهید تأکید کرد.

بر اساس دستور وزیر صمت، ارزیابی‌های اولیه درباره میزان خسارت‌های واردشده از سوی رژیم جنایتکار آمریکا و صهیونیستی به این واحد صنعتی در حال انجام است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه