رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در وزارت امور خارجه:
نبود الفبای واحد در نوشتن زبان کُردی از عوامل عدم رشد کافی زبان کُردی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در وزارت امور خارجه گفت: نبود الفبای واحد در نوشتن کُردی از عوامل عدم رشد و بالندگی کافی زبان کُردی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار کُرددانش؛ دکتر شهباز محسنی به دعوت وزارت امور خارجه در در سومین نشست شعر و مفاهیم آن، زبان صلح، اعتدال و همبستگی در کردستان, سخنرانی با عنوان " معرفی زبان، فرهنگ و ادبیات کردی " ارائه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش, کُرددانش,وی در این نشست از ایران به عنوان قلب فرهنگ جهان یاد کرد و از کردها به عنوان حاملان امین این فرهنگ نام برد.
, .,رییس دانشگاه آزاد واحد سقز اظهار داشت: ایران پرچمدار تمدن اسلامی بوده است و امیدوارم که با همکاری و همبستگی حاصل از درک شرایط کنونی و رویکرد مسوولان از جمله مسوولان بخش مطالعاتی و پژوهشی وزارت خارجه و سایر دستگاهها، دوباره صدای این تمدن از ایران شنیده شود.
,رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در وزارت امور خارجه گفت: نبود الفبای واحد در نوشتن کُردی از عوامل عدم رشد و بالندگی کافی زبان کُردی است.
,گفتنی است در این جلسه دکتر سلیمان پور و دکتر رحیم پور معاونان وزیر خارجه، همسر دکتر ظریف وزیر خارجه و تعدادی از دیپلمات ها و شخصیت های دانشگاهی حضور داشتند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه