logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) چناران:

۲۶ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در دهه فجر به بهره برداری می رسد

۲۶ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در دهه فجر به بهره برداری می رسد
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) چناران گفت : در سال جاری تمهیداتی ویژه ای برای ساخت مسکن مددجویان در نظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم 26 واحد از آنها را در دهه فجر به بهره برداری برسانیم .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نقل از ندای چناران محمدعلی کوثری مدیریت کمیته امداد خمینی (ره) شهرستان چناران یکی از فعالیت های کمیته امداد امام خمینی(ره) را ساخت مسکن برای مدجویان عنوان کرده و خاطر نشان کرد : در این راستا واحدهایی مسکن مددجویی در سال جاری در مناسبت های مختلف افتتاح و به بهره برداری رسید . محمدعلی کوثری گفت : ۹۲۰ میلیون  ریال خدمات عمرانی به مددجویان تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون پرداخت شده است . وی افزود : در سال ۹۳، ۴۰۰ میلیون ریال برای کمک به خرید و ساخت مسکن مددجویان شهری ، ۲۴۰ میلیون ریال جهت کمک به تعمیر ، تکمیل و بازسازی مسکن و ۲۸۰ میلیون ریال نیز برای بهسازی ومقاوم سازی مسکن روستایی به خانواده های تحت حمایت اعطا شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,

مدیریت کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان چناران گفت : کار ساخت ۸۵ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) چناران آغاز شده است که امیدواریم بتوانیم ۲۶ واحد از آنها را در دهه فجر امسال به بهره برداری برسانیم . محمدعلی کوثری میزان اعتبار اختصاص یافته برای تکمیل این واحدها را ۱۰ میلیارد و ۶۳۲۵میلیون ریال دانست که از محل وام بانکی با معرفی کمیته امداد امام خمینی (ره) تهیه می شود.

,

وی افزود: هر کدام از این خانه ها به مساحت ۶۰ متر مربع می باشد.و ۶۰ واحد از این خانه ها در بخش مرکزی و ۲۵ واحد در بخش گلبهار تحویل مددجویان خواهد شد.

,

کوثری با اشاره به اینکه تامین اعتبار لازم برای ساخت واحدهای مسکونی با مشارکت بانک های ملی , مسکن , تجارت و صادرات انجام می شود ، اظهار کرد : در همین راستا همکاری تنگاتنگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چناران داریم.

,

وی همچنین اظهارداشت : اعتبار ساخت این واحدها از محل تسهیلات وام مقام سازی ، آورده های شخصی مددجویان و نیز حمایت خیران و کمیته امداد تامین شده است .

,

کوثری خاطر نشان کرد: سال گذشته نیز ۲۴ واحد مسکونی مددجویی با زیر بنای هر یک ۶۰ متر مربع با اعتبار بیش از ۸ میلیارد و ۲۶۸میلیون ریال در این شهرستان افتتاح و به مددجویان واگذار شد .

,

وی اظهار داشت : در سال جاری تمهیداتی ویژه ای برای ساخت مسکن مددجویان در نظر گرفته شده است که بسیار حائز اهمیت می باشد. و از دیگر خدمات این نهاد برای اقشار ضعیف جامعه را کمک به بازپرداخت قسط های معوقه وام بهسازی و مقاوم سازی مسکن عنوان کرد که در این راستا مبلغ ۲۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه