logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

صحبتهای رئیس سازمان لیگ بعد از جلسه با مدیران عامل باشگاه ها؛

بهاروند: بعد از مشورت با وزیر ورزش تکلیف لیگ برتر را مشخص می‌کنیم

بهاروند: بعد از مشورت با وزیر ورزش تکلیف لیگ برتر را مشخص می‌کنیم
رئیس سازمان لیگ گفت: که بعد از مشورت با وزیر ورزش تکلیف مسابقات لیگ برتر مشخص خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ پس از جلسه مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال با مدیران باشگاه‌های لیگ برتری اظهار داشت: نشست خوبی بود و نزدیک به چهار ساعت طول کشید. برخی دوستان از جمله 8،9 باشگاه خواهان 18 تیمی شدن لیگ برتر بوده و برخی گفتند لیگ پیش از جام جهانی برگزار شود. آن دوستانی که پیشنهاد 18 تیمی شدن لیگ را داده بودند، پیشنهاد دادند مسابقات پس از جام جهانی برگزار شود.

وی افزود: مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال صحبت‌های خوبی انجام داد و قرار شد مباحث مطرح شده مورد بررسی قرار بگیرد. رئیس کمیته وضعیت بازیکنان نیز درباره بحث قراردادها برای برگزاری لیگ پس از جام جهانی توضیحاتی ارائه کرد. قرار است مشورت‌هایی با وزیر ورزش و جوانان صورت بگیرد و تصمیم نهایی اعلام شود. همانطور که گفتم نظرات مختلف است و هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.

بهاروند ادامه داد: در نامه‌ای که به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم، باید تمرینات خود را آغاز کنند تا اگر لیگ برگزار شود، آماده باشند. اگر هم لیگ برگزار نشد، باشگاه‌ها ضرری نمی‌کنند. به لحاظ حقوقی، باشگاه‌ها به بازیکنان اعلام می‌کنند که اگر در تمرینات شرکت نکنند، در بحث پرداخت مطالبات و حقوقی به مشکل می‌خورند.

رئیس سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که اگر قرار باشد لیگ برگزار نشود، تیم‌های اول و دوم جدول به آسیا معرفی می‌شوند، گفت: اگر قرار شد که لیگ برگزار نشود، پیشنهاد سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال این است که مسابقات جام حذفی برگزار شود تا نماینده‌ مشخص شود. در بالای جدول، وضعیت تعداد بازی‌های سه تیم مشابه است و گفتیم خودشان تصمیم‌ بگیرند. قرار است در یکی دو روز آینده با وزیر ورزش درباره بحث لیگ و همچنین امنیت برگزاری بازی‌ها در یک جا صحبت کنیم تا نظرات خود را بدهند. بعد از این موارد تصمیم نهایی درباره برگزاری یا عدم برگزاری مسابقات و معرفی نمایندگان ایران به آسیا گرفته خواهد شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه