اخبار داغ

دیدار ناظری با مدیرعامل ذوب آهن؛ همصدایی برای گسترش چوگان در مهد چوگان دنیا

دیدار ناظری با مدیرعامل ذوب آهن؛ همصدایی برای گسترش چوگان در مهد چوگان دنیا
رئیس فدراسیون چوگان با مدیرعامل باشگاه ذوب آهن دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون چوگان اصغر ناظری رییس فدراسیون با جواد محمدی مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار نوروزی ناظری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار داشت: اصفهان از دیرباز بعنوان مهد چوگان در دنیا شناخته می شود. حضور باشگاه های قدرتمندی همچون ذوب آهن در حوزه توسعه و ترویج چوگان کمک شایانی به این ورزش کهن ملی خواهد کرد.

محمدی مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن ضمن استقبال از ترویج و توسعه رشته ایرانی و زیبای چوگان در اصفهان حمایت باشگاه های مطرح کشور از این ورزش را بسیار مهم دانست.

این دیدار با حضور علیرضا امینی معاون بنیاد بین المللی غدیر و احمدرضا دليران فيروز مشاور عالی و عضو کمیسیون فرهنگی، گردشگری و ورزشی شورای عالی استان ها و دبیر کمیته ورزش و جوانان بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه