logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امارات کارگران مهاجر را رها کرده است

امارات کارگران مهاجر را رها کرده است
با آغاز تجاوز نطامی علیه ایران،هزاران کارگر مهاجر در دبی رها شده‌اند و نمی توانند از امارات خارج شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از زمان آغاز حملات  به ایران  (اواخر فوریه 2026)، اقتصاد امارات متحده عربی فلج شده است. 

کارگران پول خروج از دبی را ندارند 

 هزاران کارگر مهاجر هندی، پاکستانی، بنگلادشی، سری‌لانکایی و فیلیپینی که ستون فقرات اقتصاد امارات را تشکیل می‌دهند، اکنون با بی‌کاری، کاهش دستمزد یا مرخصی اجباری بدون حقوق مواجه شده‌اند. 

 بر اساس گزارش نیویورک تایمز، بسیاری از این کارگران که برای فرار از فقر به امارات آمده بودند، اکنون قادر به بازگشت به کشورشان نیستند؛ زیرا بهای بلیت هواپیما سه برابر شده و از سوی دیگر، بدهی‌های سنگین ناشی از هزینه‌های اعزام به خارج، آنها را در دام وابستگی گرفتار کرده است. 

وضعیت عجیب دبی 

 یک کارگر اهل سری‌لانکا در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت: «دیروز: هیچ مشتری نداشتم . امروز هم به همین ترتیب. هرگز دبی را این‌طور ندیده بودم.

توقیف گذرنامه کارگران 

 بر اساس گزارش هیومن رایتس واچ، سیستم کفالت (کفیل‌محوری) در امارات، تحرک شغلی این کارگران را محدود کرده و کارفرمایان اغلب گذرنامه‌های آنان را توقیف می‌کنند؛ در نتیجه، آن‌ها حتی در زمان حملات هوایی نیز چاره‌ای جز ماندن و کار کردن ندارند .

به گفته فعالان حقوق بشر، در حالی که سرمایه‌داران و شهروندان غربی با جت‌های شخصی منطقه را ترک کرده‌اند، این کارگران کم‌درآمد عملاً در بحران رها شده‌اند و بسیاری از آنان در دبی سرگردان مانده اند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه