استاندار کرمان:
باید قبل از ورود کشورهای عراق و مصر جایگاه خرمای ایران در دنیا را تثبیت کنیم
استاندار کرمان گفت : باید محصول خرمایی که با این زحمت به وجود می آید و پیشینه شهرستان بم است مورد حمایت قرار گیردتا قبل از ورود کشورهای عراق و مصر جایگاه خرمای ایران در دنیا تثبیت شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از "کرمان۱۴۰۰ " ؛ علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان در جلسه مثلث توسعه اقتصادی شهرستانهای بم ،ریگان ، نرماشیر و فهرج که با محوریت محصول خرما در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری برگزار شد ، اظهار داشت : هدف از برگزاری این جلسه این است که با کمک اتاق بازرگانی استان راهکاری برای کیفیت محصول خرما در شرق استان پیدا کنیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان۱۴۰۰,وی گفت : اگر راندمان آب برای محصول خرما اجرا شود باعث افزایش تولید خرما می شود اما ما نتوانسته ایم از این راندمان آب به خوبی اسستفاده کنیم و تدبیری برای این راه حل یکی از اهداف این جلسه است .
,رزم حسینی با بیان اینکه هدف ما افزایش تولید خرما از محل راندمان است افزود : زیرا کشورهای دیگر به دلیل راندمان آبیاری سطح زیر کشت بیشتری از محصول خود دارند.
,استاندار کرمان ادامه داد :باید آب کم یاب منطقه را بهینه مصرف کنیم و مصرف آب در بم محدود است و طرح همیاران آب نیاز به مدیریت دارد .
,وی بیان کرد : ما باید فروش مستمر محصول خرما را در همه فصول سال داشته باشیم و فروش خرما را در داخل و خارج کشور مدیریت کنیم .
,رزم حسینی با بیان اینکه تقویت بنیه اقتصادی باید با خرما باشد گفت : خرماداران و کسانی که در صنعت خرما کار میکنند باید کاری کنند که محصول خرما که با وجود آب کم تولید می شود باعث تقویت بنیه اقتصادی شود.
,استاندار کرمان خاطر نشان کرد : نقش اتاق بازرگانی ایران گرفتار کاغذ بازی و همایش شده است و اتاق بازرگانی کرمان که یکی از این اتاق بازرگانی های خوب در کشور است باید به جمع آوری تشکل هایی از جنس تجار مربوط به خرما بپردازد و بازار داخل و خارج را کنترل کند .
,وی ادامه داد : خرما امروز دارد جای خود را در صادرات باز می کند است و باید در زمینه بسته بندی ، صادرات ، توزیع و حمل و نقل آموزش هایی صورت گیرد.
,رزم حسینی عنوان کرد : سرمایه گذاری در استان دارای موانعی است که باید از بین رود و تجار و کشاورزان و کسانی که می توانند از فضا استفاده کنند باید به میدان بیایند.
,استاندار کرمان یک بیان یک پیشنهاد افزودند : تجار و کشاورزان یک شرکت خصوصی را ایجاد کنند و بعد هم خود متولی پخش و توزیع خرما شوند و اقتصاد کشاورزی منطقه را در دست گیرند.
,وی گفت : نقشی که ما برای اتاق بازرگانی قائل می شویم دموکراسی است و در استان کرمان از سرمایه گذارها تقدیس می کنند و اعضای اتاق بازرگانی باید به حمایت از عرضاگران بپیوندید و دولت هم به آنها کمک کند.
,رزم حسینی بیان کرد : باید ریسک پذیری را در اتاق بازرگانی بیشتر کنیم و اتاق بازرگانی هم به کشاورزان و تجار کمک می کند.
,استاندار کرمان تصریح کرد : ما باید صادرات و فروش داخلی پایداری داشته باشیم و کشاورزی پایدار هم با مدیریت غیر دولتی در بخش خرما تولید می شود و امروز باید سعی کنیم که به این هدف مشترک برسیم.
,وی گفت : باید محصول خرمایی که با این زحمت به وجود می آید و پیشینه شهرستان بم است مورد حمایت قرار گیرد تا قبل از ورود کشورهای عراق و مصر جایگاه خرمای ایران در دنیا تثبیت شود.
,رزم حسینی ادمه داد : باید اتاق بازرگانی یک نظارت عملگرایانه داشته باشد و به امر صادرات کمک کند و باید صادرات در جهت بهبود محصول و راندمان محصول و صنایع کشاورزی برگردد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه