logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سفر نظارتی اعضای کمیسیون امورداخلی کشور به کاشان

سفر نظارتی اعضای کمیسیون امورداخلی کشور به کاشان
اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس در جریان سفر نظارتی خود به شهرستان کاشان از فرودگاه آن بازدید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 6 اردیبهشت) به شهرستان کاشان سفر کردند. اعضای کمیسیون در بدو ورود به شهرستان کاشان بر مزار شهدای این شهرستان به ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان حاضر شدند و ضمن قرائت فاتحه به مقام شهدا ادای احترام کردند.

اعضای کمیسیون در ادامه سفر خود از فرودگاه کاشان که یکی محل‌های آسیب دیده در جنگ رمضان بود بازدید داشتند.

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها، در حاشیه بازدید از فرودگاه کاشان بیان کرد: در وهله اول شهادت قائد امت و فرماندهان و مردم عزیز کشورمان را تسلیت گفته و برای این عزیزان از درگاه احدیت علو درجات را خواستارم. در این سفر از مکان‌های آسیب دیده در جنگ رمضان بازدید خواهیم داشت و دستگاه‌های مسئول گزارشی از اقدامات انجام شده در جنگ رمضان را ارائه خواهند داد.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری ها و بنیاد مسکن مسئولیت بازسازی مکان‌های آسیب دیده را بر عهده دارند، تصریح کرد: باید در اسرع وقت موضوع اسکان آسیب دیدگان را در اولویت کاری خود قرار دهند که در این سفر مورد پیگیری جدی کمیسیون قرار خواهد گرفت. همچنین در بحث مدیریت بحران و اقدامات صورت گرفته توسط سازمان مدیریت بحران کشور، رییس سازمان مدیریت بحران کشور نیز با حضور در شهرستان کاشان، گزارشات لازم در این خصوص را ارائه خواهد داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه