logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پیام مدیرعامل بانك ملت به مناسبت فرارسیدن عید نوروز و عید سعید فطر

پیام مدیرعامل بانك ملت به مناسبت فرارسیدن عید نوروز و عید سعید فطر
مدیرعامل بانک ملت در پیامی، با تبریک فرارسیدن سال نو و عید سعید فطر، سالی سرشار از موفقیت و سربلندی را برای تمامی هموطنان عزیز در اقصی نقاط نقاط کشور، از خدواند متعال مسالت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک ملت، فرشید فرخ نژاد در این پیام با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب و شهدای جنگ تحمیلی علیه کشورمان و همچنین آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان در ماه مبارک رمضان اظهار امیدواری کرد که در سال جدید، کشور و مردم این میهن سرافراز بر دشمنان پیروز شده و عزت و سربلندی، ره توشه آنان در مسیر دستیابی به موفقیت های پایدار در عرصه های مختلف باشد.

وی با بیان این نکته که سال 1404 سالی همراه با فراز و نشیب های زیاد در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بود، ادامه داد: ملت سرافراز و همیشه پیروز ایران همواره از آزمون های بزرگ، سربلند و موفق خارج شده و بزرگی و عظمت خود را به رخ جهانیان کشیده است.

مدیرعامل بانک ملت با اشاره به نامگذاری سال 1405 از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان "اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی" بر تلاش تمامی مدیران و کارکنان خصوصا در بخش های مختلف اقتصادی و نظام بانکی برای تحقق شعار سال تاکید کرد.

فرخ نژاد همچنین از اقدامات و تلاش های مستمر کارکنان بانک ملت در سال 1404 و به ویژه دوران جنگ تحمیلی اخیر برای ارائه خدمات بانکی شایسته به مردم عزیز ایران قدردانی و تاکید کرد: خانواده بزرگ بانک ملت در سال جدید نیز تمام تلاش خود را برای نقش آفرینی در اقتصاد کشور و گره گشایی از مشکلات مردم به کار خواهد بست.

وی اظهار داشت: بانک ملت آماده است تا همگام با شبکه بانکی کشور، نقش خود را به عنوان بازوی اقتصادی دولت در پروژه های بزرگ ملی ایفا کند و با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت های خود، گام های موثری را در کمک به شکوفایی اقتصاد کشور بردارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه