مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان جنوبی:
از هر 100 راس دام بیمه شده در استان 6/56 درصد آنها تلف می شوند/ پرداخت 40 میلیارد و 96 میلون ریال غرامت به دامداران استان
مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه در استان ما از هر 100 راس دام بیمه شده 6/56 درصد آنها تلف می شوند، گفت: در سال جاری 33 هزار و 793 راس دام سبک تلف شده اند که ما غرامتی به مبلغ 40 میلیارد و 96 میلون ریال به دامداران پرداخت کرده ایم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جواد غنچه مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با خاورستان اظهار داشت: از ابتدای مهرماه جاری 16 هزار و 299 قرارداد با بیمه گذاران استان منعقد شده است که 2392 قرار داد با دامداران استان بوده است و طی این قراردادها 1231 واحد دام سنگین و 115 هزار دام سبک بیمه شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,وی همچنین میزان خسارت وارد شده به کلیه واحدهای دامی سبک و سنگین را 4541 فقره عنوان کرد و اظهار داشت: در مجموع 10 هزار و 681 راس دام تلف شده اند که 15 میلیارد و 419 میلیون ریال غرامت به دامداران پرداخت کرده ایم.
,مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان افزود: سالانه بین 100 تا 120 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان استان پرداخت می شود.
,غنچه با اشاره به اینکه خراسان جنوبی طی سال زراعی 92 و 93 به لحاظ تعداد دام های سبک بیمه شده رتبه دوم کشوری را کسب کرد، اظهار داشت: در سال جاری 515 هزار راس دام سبک طی 11 هزار و 939 قرار داد با مبلغ 10 میلیارد و 55 میلیون ریال بیمه شده اند.
,وی ادامه داد: از این تعداد 33 هزار و 793 راس دام سبک تلف شده اند که ما غرامتی به مبلغ 40 میلیارد و 96 میلون ریال به دامداران پرداخت کرده ایم.
,مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: شهرستان نهبندان با بیمه 88 هزار و 512 راس دام سبک و سربیشه با بیمه 65 هزار و 833 راس دام سبک بیشترین سهم دام بیمه شده را در استان به خود اختصاص داده اند.
,غنچه در پایان گفت: از هر 100 راس دام بیمه شده 6/56 درصد آنها تلف می شوند.
,انتهای پیام /ش
]
ارسال دیدگاه