logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نامه فیفا به رییس فدراسیون؛ صمیمانه متاسف هستیم

دعوت رسمی از تاج برای برگزاری جلسه در زوریخ

دعوت رسمی از تاج برای برگزاری جلسه در زوریخ
دبیرکل فیفا با ارسال نامه ای به رییس فدراسیون از وی رسما دعوت کرد در هفتادوششمین کنگره فیفا در زوریخ، حضور بهمرساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، ماتیاس گرافستروم دبیرکل فیفا با ارسال نامه‌ای به مهدی تاج از وی دعوت کرد تا در هفتادوششمین کنگره فیفا که در زوریخ برگزار می‌شود، حضور بهمرساند.

در این نامه آمده است:

جناب آقای رئیس،

دوست گرامی،

از جانب فیفا، با نهایت تأسف مطلع شدم که جنابعالی نتوانستید برای حضور در کنگره فیفا وارد کانادا شوید و در نتیجه همراه با سایر اعضای هیئت ایرانی بازگشتید. بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع، فیفا با فوریت و در بالاترین سطح ممکن، پیگیری این پرونده را نزد مقامات ذی‌ربط محلی آغاز کرد تا مشکل در اسرع وقت حل‌وفصل شود. خواهشمند است مراتب تأسف صمیمانه ما را از اینکه این اقدامات به نتیجه نرسید و این وضعیت موجب زحمت و ناامیدی برای شما و هیئت همراهتان شد، بپذیرید.

اگرچه تصمیم‌گیری درباره ورود افراد به یک کشور در صلاحیت مقامات مسئول آن کشور است، فیفا اهمیت فراوانی برای حضور و نمایندگی تمامی فدراسیون‌های عضو خود در کنگره فیفا قائل است. در همین راستا، و صرفاً با هدف تداوم حضور و نمایندگی فدراسیون فوتبال ایران و نیز نشان دادن این پیام به جهان که فوتبال فراتر از تمامی اختلافات و موانع است، خواهشمندیم نماینده‌ای را از سوی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران برای حضور در کنگره معرفی فرمایید. بدیهی است که در صورت تمایل، بخش اداری فیفا آمادگی کامل خواهد داشت تا ترتیبات لازم را در این خصوص تسهیل کند.

همچنین مایلم از این فرصت استفاده کرده و از شما و هیات ایرانی دعوت کنم تا در تاریخ ۲۰ مه ۲۰۲۶ در زوریخ با ما دیدار کنند تا درباره ادامه برنامه‌ریزی‌های مربوط به حضور تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ گفت‌وگو شود. فیفا همچنان در همکاری نزدیک با برگزارکنندگان و مقامات ذی‌صلاح، برای تضمین حضور تمامی تیم‌های شرکت‌کننده در محیطی امن و مطمئن، مطابق با استانداردهای تعیین‌شده ایمنی و امنیتی فیفا، تلاش می‌کند. برای سفر به زوریخ نیز، تیم امور سفر ما با کمال میل در تهیه و ارائه دعوت‌نامه‌های لازم جهت اخذ ویزا شما را همراهی خواهد کرد.

اجازه می‌خواهم بار دیگر احترام خود را نسبت به جنابعالی و فدراسیون فوتبال ایران ابراز کنم و امیدوار باشم که به‌زودی و در شرایطی بهتر، در سوئیس دوباره با یکدیگر دیدار و همکاری داشته باشیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه