logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ایران:

امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند

امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند
وزارت خارجه کشورمان ضمن محکوم کردن اقدامات مخرب حاکمان ابوظبی در همدستی با طرفهای متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران، نسبت به پیامدهای خطرناک این وضعیت بر صلح و ثبات منطقه هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛وزارت امورخارجه ایران ضمن رد ادعاهای ناصواب ابوظبی مبنی‌بر پرتاب موشک و پهپاد ازسوی ایران به امارات، افزود که اقدامات دفاعی نیروهای مسلح ایران منحصرا متوجه دفع شرارت آمریکایی‌ها بوده است.

وزارت خارجه در ادامه می افزاید: طی دو روز اخیر ، همزمان با تشدید اقدامات خلاف قانون و تحریک آمیز نظامیان تروریست آمریکا در منطقه و تحرکات دریایی آنان تحت عنوان فریبکارانه ی" بشرودوستانه " ، مقامات ابو ظبی نیز در رویکردی مغایر با اصل حسن همجواری و ناقض اصول بنیادین منشور ملل متحد همکاری های مشهودی با طرف متجاوز آمریکایی و تهدیدات امنیت و منافق ملی ایران داشته اند ؛ با وجود این جمهوری اسلامی ایران با رویکردی مسوولانه و در راستای حرمت گذاری به خیر جمعی منطقه و امت اسلامی حداکثر خویشتنداری را از خود نشان داده است.

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با محکوم کردن اقدامات مخرب حاکمان ابوظبی در همدستی با طرفهای متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران از جمله تداوم میزبانی پایگاهها و ادوات نظامی آنها نسبت به پیامدهای خطرناک این وضعیت بر صلح و ثبات منطقه هشدار داد.

این وزارت خانه تاکید می کند: بدیهی است جمهوری اسلامی ایران در اتخاذ تدابیر لازم و مقتضی برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه