logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

روایت عضو کمیسیون امنیت ملی از چگونگی برخورد با «سناریوهای بعدی دشمن»

روایت عضو کمیسیون امنیت ملی از چگونگی برخورد با «سناریوهای بعدی دشمن»
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با طرح این پرسش که دستور کار بعدی دشمن چیست؟ گفت: حضور مردم در میادین که همانا بعثت ایرانیان بوده، پدیده‌ای قدسی است که تعلق به هیچ جناحی و هیچ دولتی و هیچ حزبی و هیچ تشکیلاتی ندارد و باید از گزند سیاست‌زدگان و پیمانکاران انتخاباتی و قدرت‌طلبان مصون بماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مجتبی زارعی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و نماینده تهران در مطلبی در صفحات شخصی خود در فضای مجازی نوشت:

«این یک خبر است: دستور کار بعدی دشمن چیست؟ سناریوها را در جلسه کمیسیون امنیت ملی با مسئولان معاونت‌های تخصصی وزارت اطلاعات مورد ارزیابی قرار دادیم.

دیروز سناریوهای ذهنی-عینی دشمن در امنیت داخلی را در حوزه‌های امنیت نرم و امنیت سخت و تروریسم مورد بررسی قرار دادیم.

اول اینکه وزارت اطلاعات الحمدلله با قوت در حال رصد و اقدامات پیش‌دستانه ضد ایرانی در حوزه امنیت داخلی است.

دوم اینکه همه سناریوهای دشمن را مورد بررسی قرار دادیم؛ در همه سناریوها تحرکات قریب به ۲۰۰ گروه کوچک و بزرگ زیر ذره‌بین و کار مشترک وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه قرار دارد.

سوم: وزارت اطلاعات به قدری با اشراف برخورد می‌کند که با بخش اعظمی از سوژه‌های خود حتی در این وضعیت بحرانی توام با رافت و منش ایرانی اسلامی رفتار می‌نماید و با توجیهات لازم اطراف تروریست‌های مسلح را برای ضربه سخت به مسلحین و سمپات‌های‌شان خلوت کرده است.

چهارم: مسلحین هم اعتماد به نفس خود را به خاطر رفتارهای اقتدارآمیز نظامی نظام با آمریکا و پایگاهایش و رژیم صهیونی از دست دادند؛ تروریست‌ها و تجزیه‌طلبان در مکالمات خود می‌گویند وقتی ایران به آمریکا و پایگاه‌هایش اینگونه مقتدرانه حمله می‌کند ورود ما به اقدامات تروریستی و تجزیه‌طلبانه یک خودکشی به حساب می‌آید.

نتیجه: دشمن آمریکایی صهیونی با وجود شکست‌های راهبردی و تحقیرهای تاریخی در ایران و در سطح جهان اما تصور می‌کند نباید شکست را فورا بپذیرد و باید کماکان به برخی مزدوران مرعوب شده و یا گروه‌های مسلح خفته روحیه بدهد از این رو تلاش دارد با ۳ ابزار؛ الف) دوقطبی کردن جامعه و تولید اختلافات بین جناح های سیاسی ب) بزرگنمایی برخی نارسایی‌های اقتصادی و ایجاد تشویش در باره امور معیشتی اقتصادی ج) حملات سوزنی ترور زیر ساختی از سوی دشمن خارجی برای کمک به نفس‌های به شماره افتاده و باقی‌مانده تروریست‌های خفته و برخی مزدوران که اینک رمقی برای‌شان نمانده است.  

چه باید کرد:

یک: هرکس در صفوف واحد ملت و این وحدت تاریخی در ارکان مقاومت ملی با تولید شعارهای شکاف‌آلود، تفرقه‌افکنی کند بی‌شک چه بخواهد و چه نخواهد به دشمن خارجی و واحدهای خفته‌اش در داخل کمک کرده است.

دو: مسئولان اقتصادی دولت و مجلس و دستگاه قضایی باید ضمن افزایش همکاری‌های چند جانبه اما با کژ کارکردی‌ها، ناکارآمدی‌ها و فسادهای احتمالی سازمان یافته در حوزه اقتصاد و معیشت برخوردی شدید کرده و تلاش‌های خود را دو صد چندان نمایند.

سه: تدابیر احتیاطی در حوزه‌های ضد تروریسم و توجهات پیشگیرانه در امور زیر ساختی از دیگر اموری است که الحمدلله با تدابیر وزارت اطلاعات و دستگاه های اجرایی در حال انجام است.

چهار: حفظ بازدارندگی‌های ابلاغی امام امت در میدان و دیپلماسی و برخورد مقتدرانه در هر نوع گفت‌وگویی با دشمن جنایتکار آمریکایی به عنوان خط قرمز که الحمدلله چنین است.

پنجم و مهمترین: حضور مردم در میادین که همانا بعثت ایرانیان بوده، پدیده‌ای قدسی است که تعلق به هیچ جناحی و هیچ دولتی و هیچ حزبی و هیچ تشکیلاتی ندارد بلکه قدرتی الهی است که باید از گزند سیاست‌زدگان و پیمانکاران انتخاباتی و قدرت‌طلبان مصون بماند؛ ان‌شاءالله»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه