اخبار داغ

معاون طرح و برنامه و بودجه ارتش:

۵۶۷ پروژه عمرانی ارتش در سطح کشور در دست اجراست


۵۶۷ پروژه عمرانی ارتش در سطح کشور در دست اجراست
معاون طرح و برنامه و بودجه ارتش، گفت‌: امروز ارتش در میدان دفاع و خدمت است و قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی در حوزه مردم یاری بیش از ۵۶۷ پروژه مهم عمرانی در سطح کشور دارد که در ۲۵ استان فعال هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ خلبان دکتر ولی رحمانی امروز پنجشنبه، ۱۷ اردیبهشت در آیین افتتاح پروژه های قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی ارتش در شهرستان فومن، با اشاره به جانفشانی سربازان ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار سایر نیروهای مسلح برای دفاع از تمامیت ارضی کشور، اظهار کرد: سربازان ارتش زیر گلوله های پهپاد و موشک های کروز و بمب های جنگنده دشمن، جانانه ایستادند و جنگیدند.

 

وی با بیان اینکه در جنگ رمضان در مقابل چندین ارتش مجهز به تسلیحات نظامی روز دنیا ایستادیم، افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ۴۰ روز در مقابل دشمن ایستادند و اکنون نیز در نهایت آمادگی هستند.

 

معاون طرح و برنامه و بودجه و فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی ارتش، با بیان اینکه ایران در بیش از یک قرن گذشته هرگز آغازگر جنگ نبوده است، گفت: اگرچه جنگ طلب نیستیم، اما آمادگی داریم با تمام وجود از مردم و سرزمینمان دفاع کنیم.

 

رحمانی خون سربازان وطن را مایه عزت و اقتدار ایران دانست و بیان کرد: به فرموده رهبر شهیدمان، ارتش فدای ملت است لذا در کنار دفاع از تمامیت ارضی کشور، مردم یاری را رها نکرده ایم و پروژه های عمرانی و محرومیت زدایی ارتش در جای جای کشور ادامه دارد.

 

وی شجاعت سربازان وطن در مقابل دشمن را بی بدیل دانست و تاکید کرد: شهادت هر سرباز، شجاعت سربازان دیگر را بیشتر می کند.

 

فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی ارتش تاریخ چند هزار ساله ایران را سرشار از شجاعت و جانفشانی و فداکاری دانست و متذکر شد: امروز ارتش در میدان دفاع و خدمت است و قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی در حوزه مردم یاری بیش از ۵۶۷ پروژه مهم عمرانی در سطح کشور دارد که در ۲۵ استان فعال هستند.

 

وی با تاکید بر لزوم حفظ وحدت ملی در این روزهای مهم و سرنوشت ساز، اضافه کرد: سربازان ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح کشور، آماده دفاع از ایران هستند و راه شهدای والامقام را ادامه می دهند.

 

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان نیز، اظهار کرد: رشادت‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه و عرصه‌های مختلف دفاعی، شایستگی و اقتدار ایران اسلامی را برای ملت به اثبات رسانده است.

 

وی با اشاره به نقش ارتش در حوزه‌های دفاعی و سازندگی افزود: امروز در کنار اقتدار نظامی، شاهد حضور مؤثر نیروهای مسلح در عرصه محرومیت‌زدایی و توسعه زیرساخت‌ها هستیم و قرارگاه‌های سازندگی و محرومیت‌زدایی ارتش خدمات ارزشمندی را در استان گیلان در دست اجرا دارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه