logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر پویش‌های مردمی و انتشار پیام ساترا منصوب شد

مدیر پویش‌های مردمی و انتشار پیام ساترا منصوب شد
معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا، با صدور حکمی، مدیر پویش‌های مردمی و انتشار پیام این سازمان را منصوب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر در فضای مجازی، عباس سیاح‌طاهری معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا با صدور حکمی، ابوالقاسم هوشمند را به‌عنوان مدیر پویش‌های مردمی و انتشار پیام این سازمان، منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«جناب آقای ابوالقاسم هوشمند؛ بـا عنایت به شایستگی‌های حرفه‌ای، روحیه خلاق و سابقه درخشان جناب‌عالی در عرصه رسانه و روابط‌عمومی، به‌موجب این حکم شما را به‌سمت مدیر پویش‌های مردمی و انتشار پیام معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) منصوب می‌نمایم. امید است با تکیه بر دانش و تجربه خود، در مسیر تحقق اهداف سازمان، اقدامات محوله را با جدیت و کیفیتی شایسته به انجام رسانید.»

اعتلای روابط‌عمومی درون‌سازمانی و گسترش پیوند فعال با دستگاه‌های همکار- بازآفرینی هویت و نام ساترا در افکار عمومی، به‌عنوان نهادی پیشرو، پاسخگو و خانواده‌محور و ... از دیگر محورهای این حکم است.

هوشمند پیش از این، به‌عنوان مدیر اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و قائم‌مقام اداره‌کل روابط عمومی سازمان صداوسیما فعالیت داشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه