logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افزایش 60درصدی قیمت بنزین در کانادا درپی جنگ علیه ایران

افزایش 60درصدی قیمت بنزین در کانادا درپی جنگ علیه ایران
افزایش 60 درصدی قیمت بنزین در کانادا درپی جنگ علیه ایران، تمامی هزینه ها در این کشور را افزایش داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کپیتال نیوز در سرمقاله خود نوشت: قیمت بنزین اکنون در بیشتر مناطق کانادا از 2 دلار در هر لیتر فراتر رفته است و هیچ نشانه‌ای از کاهش قابل توجه قیمت در آینده دیده نمی‌شود.

قیمت بنزین اکنون حدود 60 درصد بالاتر از ابتدای سال است. دلیل این افزایش مربوط به قیمت نفت خام است که از زمان آغاز جنگ در ایران در اواخر فوریه به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

تقریباً 20 درصد از عرضه جهانی نفت از تنگه هرمز، در نزدیکی ایران، عبور می‌کند. با ادامه جنگ، حمل و نقل نفت مستقیماً تحت تأثیر قرار می‌گیرد. جنگ از کانادا دور است و کانادا صادرکننده خالص نفت خام است. با این حال، قیمت نفت خام بر اساس بازار جهانی تعیین می‌شود. وقتی عرضه یا جابجایی نفت به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار گیرد، جهان متوجه خواهد شد.

وقتی سوخت لیتری 1.23 دلار بود، هزینه پر کردن یک باک 50 لیتری 64.95 دلار بود. با قیمت لیتری 2.07 دلار، همان باک با قیمت 103.45 دلار عرضه می‌شود که افزایشی 38.50 دلاری را نشان می‌دهد.

اگر کسی افزایش حقوق مشابهی را تجربه نکرده باشد، این افزایش قیمت به معنای انتخاب‌های دشواری خواهد بود - به خصوص برای کسانی که از قبل با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کردند. ممکن است برخی از خریدها به تعویق بیفتد یا به طور کامل قطع شود تا بتوان از پس هزینه‌های رو به افزایش سوخت برآمد.

در ماه آوریل، نخست وزیر کانادا مارک کارنی تعلیق موقت مالیات فدرال سوخت را تا روز کارگر در 7 سپتامبر اعلام کرد. این اقدام مقداری پول برای رانندگان صرفه‌جویی می‌کند، اما افزایش قیمت سوخت بسیار بیشتر از اثرات این کاهش مالیات بوده است.

ممکن است بتوان با استفاده از خودروهای اشتراکی، پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری یا برنامه‌ریزی سفر، رانندگی را کاهش داد. برخی ممکن است به فکر تغییر به خودروهای برقی یا هیبریدی باشند. با این حال، بسیاری از کانادایی‌ها همچنان برای حمل و نقل به محل کار و از محل کار و همچنین حمل و نقل روزانه به خودروهای بنزینی وابسته هستند.

حتی اگر کسی بتواند حمل و نقل با وسایل نقلیه موتوری را به طور کامل کنار بگذارد، افزایش قیمت سوخت بر قیمت قفسه‌های فروشگاه نیز تأثیر می‌گذارد. افزایش سریع قیمت سوخت را نمی‌توان یک ناراحتی جزئی دانست. این هزینه‌ها همه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه