logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پاکستان یک موشک کروز توسعه یافته آزمایش کرد

پاکستان یک موشک کروز توسعه یافته آزمایش کرد
ارتش پاکستان از آزمایش موفق موشک کروز زمین به هوای فتح-۴ که قادر به حمله به اهداف دوربرد با دقت بالا است، خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق بیانیه‌ای که توسط روابط عمومی بین سرویس‌ها (ISPR)، شاخه رسانه‌ای ارتش، منتشر شد، این پرتاب توسط فرماندهی نیروی موشکی سازماندهی شده است.

ارتش اعلام کرد: «این سامانه تسلیحاتی که به سیستم‌های الکترونیکی پیشرفته و سیستم‌های ناوبری پیشرفته مجهز است، قادر به حمله به اهداف دوربرد با دقت بالا است.»

این موشک به منظور افزایش کارایی عملیاتی نیروها و اعتبارسنجی پارامترهای فنی زیرسیستم‌های مختلف تعبیه‌شده برای بهبود دقت و افزایش بقاپذیری، آزمایش شد.

رئیس‌جمهور آصف علی زرداری، نخست‌وزیر شهباز شریف، فرمانده ارتش مارشال عاصم منیر و دیگر روسای خدمات، از شلیک موفقیت‌آمیز آموزشی این موشک تقدیر کردند.

ماه گذشته، فرماندهی نیروی موشکی ارتش، پرتاب آموزشی سامانه موشکی فاتح-۲ توسعه‌یافته بومی را انجام داد.

در سپتامبر ۲۰۲۵، ارتش پرتاب آموزشی موشک کروز فتح-۴ با برد ۷۵۰ کیلومتر را انجام داد. در ماه مه سال گذشته، زمانی که تنش‌هایی با هند وجود داشت، یک موشک سطح به سطح با برد ۱۲۰ کیلومتر از سری فتح را آزمایش کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه