logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ویراست جدید کتاب«خیامی نامه» اثر «جلال‌الدین همایی» منتشر شد

ویراست جدید کتاب«خیامی نامه» اثر «جلال‌الدین همایی» منتشر شد
ویراست جدید کتاب «خیامی نامه» در تجزیه و تحلیل آثار علمی وادبی حکیم خیام اثر جلال‌الدین همایی از سوی انتشارات انجمن آثار و مفاخر فرهنگی منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، در بخشی از مقدمه رئیس انجمن بر این اثر آمده است: «در مسیر پرفراز و نشیب شناخت ابعاد وجودی و هندسه اندیشگانی حکیم عمر خیام، متفحصان و مستشرقان بسیاری قلم‌فرسایی کرده‌اند؛ اما در این میان، اثر گران‌سنگ و بی‌بدیل «خیامی‌نامه» به خامه سحار دانشمند فرزانه، فقیه صمدانی و ادیب یگانه روزگار، زنده‌یاد جلال‌الدین همایی، جایگاهی ممتاز، درخشان و بی‌جانشین دارد.

همایی که خود بحرالعلومی با احاطه شگرف بر فقه، اصول، فلسفه اسلامی، نجوم و ادبیات فارسی بود، نقاب از چهره حقیقی «خیام» برگرفت. تسلط ایشان بر متون کهن و دقت‌نظرشان سبب شد تا «خیامی‌نامه» نه‌تنها یک اثر ادبی، بلکه مرجعی متقن و یکی از معتبرترین منابع در شناخت سیمای واقعی، علمی و حکمی خیام به شمار آید.

اکنون که قریب به ۶ دهه از طبع نخست این شاهکار پژوهشی می‌گذرد، نایاب شدن آن در بازار نشر از یک سو و درخواست‌های مکرر، مطالبات فزاینده و اشتیاق روزافزون پژوهندگان، اساتید، دانشجویان و تشنگان معارف ناب ایرانی-اسلامی از سوی دیگر، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی را بر آن داشت تا با افتخار و اهتمامی ویژه، جامه طبع مجدد بر این اثر ماندگار بپوشاند. بازنشر این کتاب، درنگی است دوباره در برابر آینه تمام‌نمای حکمت خیامی و ادای دینی است به ساحت علم و قلم.»

ویراست جدید کتاب«خیامی نامه» اثر «جلال‌الدین همایی» منتشر شد

ویراست جدید کتاب «خیامی نامه» در تجزیه و تحلیل آثار علمی وادبی حکیم خیام اثر جلال‌الدین همایی در شمارگان ۲۰۰ نسخه روانه بازار نشر شده است.

 
 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه