logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد

جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد
مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری، جزئیات قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان سال ۱۴۰۵ بازنشستگان کشوری را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری، حمیدرضا شیخی با بیان اینکه خدمت‌رسانی در حوزه سلامت اولویت اصلی صندوق است، گفت: قرارداد جدید از ساعت صفر اول خرداد ۱۴۰۵ به مدت یک سال با شرکت بیمه دی منعقد شده است.

وی افزود: در این دوره علاوه بر بهبود خدمات، نرم افزار دی دار و شماره تماس ۱۶۷۱ به صورت شبانه‌روزی برای پاسخگویی و رفع مشکلات احتمالی بیمه‌شدگان از سوی شرکت بیمه دی فعال خواهد بود.

تفاوت‌های طرح‌های دوگانه بیمه تکمیلی

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به فرایند ثبت‌نام، انصراف یا تغییرات در بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری، گفت: این فرآیند با فعال شدن سامانه مربوطه از شنبه دوم خرداد ۱۴۰۵ از طریق درگاه‌های خدمات الکترونیکی صندوق آغاز می‌شود.

برای تمامی بیمه شدگان قرارداد سال گذشته به صورت خودکار طرح شماره یک فعال است و در صورت نیاز متقاضیان می‌توانند فقط یک بار، از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق طرح شماره دوم را جایگزین کنند.

شیخی افزود: سهم بیمه‌ شده در طرح شماره یک مبلغ هشت میلیون ریال (۸۰۰ هزار تومان) به ازای هر نفر در ماه و در طرح شماره دو مبلغ ۱۰ میلیون و چهارصد هزار ریال (یک میلیون و ۴۰ هزار تومان) تعیین شده است.

به گفته وی، در طرح دوم بیمه تکمیلی درمان، پوشش دندانپزشکی و خدمات دارویی نیز اضافه شده است.

شیخی در خصوص بازه زمانی ثبت‌نام طرح دوم یا ثبت درخواست برقراری و انصراف، افزود: بازنشستگان و وظیفه‌بگیران از دوم خرداد تا پایان مرداد ۱۴۰۵ به مدت سه ماه فرصت دارند تا وضعیت عضویت خود را در طرح دوم یا حذف و اضافه افراد تحت تکفل تعیین کنند.

بنابر این گزارش، بازنشستگان کشوری می‌توانند از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق به نشانی eservices.cspf.ir یا کانال رسمی صندوق بازنشستگی کشوری در پیام‌رسان بله به نشانی ble.ir/cspfnews97 اقدام به ثبت‌نام طرح دوم یا حذف و اضافه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه