در مسابقات باشگاهی استان کردستان؛
مردان کامیارانی بر بلندای سکوی قهرمانی قوی ترین های کردستان
رقابت های باشگاهی قوی ترین مردان کردستان در ورزشگاه آزادی سنندج برگزار شد و در پایان، ورزشکاران باشگاه "مروت" کامیاران توانستند با کسب بیشترین امتیاز مقام اول تیمی را به دست آورند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ "رضا باجلانی" رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران با اعلام این پیروزی به شاهو خبر بیان داشت: در این رقابت ها که ورزشکاران تیم های استان به صورت دوره ایی با هم رقابت می نمایند این بار به مناسبت هفته وحدت و با شرکت تیم هایی از شهرهای کامیاران، سنندج و دیواندره در سالن آزادی سنندج برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛, "رضا باجلانی" رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران با اعلام این پیروزی به شاهو خبر بیان داشت: در این رقابت ها که ورزشکاران تیم های استان به صورت دوره ایی با هم رقابت می نمایند این بار به مناسبت هفته وحدت و با شرکت تیم هایی از شهرهای کامیاران، سنندج و دیواندره در سالن آزادی سنندج برگزار شد. , "رضا باجلانی" رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران با اعلام این پیروزی به شاهو خبر بیان داشت: در این رقابت ها که ورزشکاران تیم های استان به صورت دوره ایی با هم رقابت می نمایند این بار به مناسبت هفته وحدت و با شرکت تیم هایی از شهرهای کامیاران، سنندج و دیواندره در سالن آزادی سنندج برگزار شد. ,وی گفت: بخش های اسکات تعادل، غلت لاستیک، حمل چمدان، بلند کردن کنده و سه گانه توسط ورزشکاران باید انجام گیرد و در مجموع هر ورزشکاری که بیشترین امتیاز را به دست آورد به عنوان نفر اول معرفی می گردد، در این دوره ورزشکاران در اوزان آزاد با هم به رقابت پرداختند.
, وی گفت: بخش های اسکات تعادل، غلت لاستیک، حمل چمدان، بلند کردن کنده و سه گانه توسط ورزشکاران باید انجام گیرد و در مجموع هر ورزشکاری که بیشترین امتیاز را به دست آورد به عنوان نفر اول معرفی می گردد، در این دوره ورزشکاران در اوزان آزاد با هم به رقابت پرداختند., وی گفت: بخش های اسکات تعادل، غلت لاستیک، حمل چمدان، بلند کردن کنده و سه گانه توسط ورزشکاران باید انجام گیرد و در مجموع هر ورزشکاری که بیشترین امتیاز را به دست آورد به عنوان نفر اول معرفی می گردد، در این دوره ورزشکاران در اوزان آزاد با هم به رقابت پرداختند., بخش های اسکات تعادل، غلت لاستیک، حمل چمدان، بلند کردن کنده و سه گانه توسط ورزشکاران باید انجام گیرد و در مجموع هر ورزشکاری که بیشترین امتیاز را به دست آورد به عنوان نفر اول معرفی می گردد، در این دوره ورزشکاران در اوزان آزاد با هم به رقابت پرداختند.,باجلانی اظهار داشت: در نتیجه تیمی باشگاه مروت کامیاران مقام اول را به دست آورد و تیم دیواندره دوم شد، باشگاه قهرمانی سنندج نیز جایگاه سوم این دوره از رقابت ها را از آن خود کرد. همچنین در نتایج انفرادی، "زکریا قاسمی" از تیم دیواندره با 37 امتیاز در جایگاه اول قرار گرفت؛ "ابراهیم قربانی"، "نیکزاد روحانی" و "سلیم شادی" از کامیاران به ترتیب با امتیازات 33 و 26 و 19 عناوین دوم تا چهارم این دوره از رقابت ها را کسب کردند.
, باجلانی اظهار داشت: در نتیجه تیمی باشگاه مروت کامیاران مقام اول را به دست آورد و تیم دیواندره دوم شد، باشگاه قهرمانی سنندج نیز جایگاه سوم این دوره از رقابت ها را از آن خود کرد. همچنین در نتایج انفرادی، "زکریا قاسمی" از تیم دیواندره با 37 امتیاز در جایگاه اول قرار گرفت؛ "ابراهیم قربانی"، "نیکزاد روحانی" و "سلیم شادی" از کامیاران به ترتیب با امتیازات 33 و 26 و 19 عناوین دوم تا چهارم این دوره از رقابت ها را کسب کردند. , باجلانی اظهار داشت: در نتیجه تیمی باشگاه مروت کامیاران مقام اول را به دست آورد و تیم دیواندره دوم شد، باشگاه قهرمانی سنندج نیز جایگاه سوم این دوره از رقابت ها را از آن خود کرد. همچنین در نتایج انفرادی، "زکریا قاسمی" از تیم دیواندره با 37 امتیاز در جایگاه اول قرار گرفت؛ "ابراهیم قربانی"، "نیکزاد روحانی" و "سلیم شادی" از کامیاران به ترتیب با امتیازات 33 و 26 و 19 عناوین دوم تا چهارم این دوره از رقابت ها را کسب کردند. , باجلانی اظهار داشت: در نتیجه تیمی باشگاه مروت کامیاران مقام اول را به دست آورد و تیم دیواندره دوم شد، باشگاه قهرمانی سنندج نیز جایگاه سوم این دوره از رقابت ها را از آن خود کرد. همچنین در نتایج انفرادی، "زکریا قاسمی" از تیم دیواندره با 37 امتیاز در جایگاه اول قرار گرفت؛ "ابراهیم قربانی"، "نیکزاد روحانی" و "سلیم شادی" از کامیاران به ترتیب با امتیازات 33 و 26 و 19 عناوین دوم تا چهارم این دوره از رقابت ها را کسب کردند. , کریا قاسمی" از تیم دیواندره با 37 امتیاز در جایگاه اول قرار گرفت؛ "ابراهیم قربانی"، "نیکزاد روحانی" و "سلیم شادی" از کامیاران به ترتیب با امتیازات 33 و 26 و 19 عناوین دوم تا چهارم این دوره از رقابت ها را کسب کردند.,رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران افزود: چهار نفر برتر مسابقات قوی ترین مردان استان کردستان به رقابت های قهرمانی کشور که از 28 بهمن الی 1 اسفندماه سال جاری در طبس برگزار می شود، اعزام خواهند شد.
, رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران افزود: چهار نفر برتر مسابقات قوی ترین مردان استان کردستان به رقابت های قهرمانی کشور که از 28 بهمن الی 1 اسفندماه سال جاری در طبس برگزار می شود، اعزام خواهند شد. , رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران افزود: چهار نفر برتر مسابقات قوی ترین مردان استان کردستان به رقابت های قهرمانی کشور که از 28 بهمن الی 1 اسفندماه سال جاری در طبس برگزار می شود، اعزام خواهند شد. , رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران افزود: چهار نفر برتر مسابقات قوی ترین مردان استان کردستان به رقابت های قهرمانی کشور که از 28 بهمن الی 1 اسفندماه سال جاری در طبس برگزار می شود، اعزام خواهند شد. , رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران افزود: چهار نفر برتر مسابقات قوی ترین مردان استان کردستان به رقابت های قهرمانی کشور که از 28 بهمن الی 1 اسفندماه سال جاری در طبس برگزار می شود، اعزام خواهند شد. , چهار نفر برتر مسابقات قوی ترین مردان استان کردستان به رقابت های قهرمانی کشور که از 28 بهمن الی 1 اسفندماه سال جاری در طبس برگزار می شود، اعزام خواهند شد.,لازم به ذکر است که "تیمور قربانی" از تیم مروت کامیاران، مرد اخلاق رقابت های قوی ترین مردان استان کردستان شناخته شد.
, لازم به ذکر است که "تیمور قربانی" از تیم مروت کامیاران، مرد اخلاق رقابت های قوی ترین مردان استان کردستان شناخته شد., لازم به ذکر است که "تیمور قربانی" از تیم مروت کامیاران، مرد اخلاق رقابت های قوی ترین مردان استان کردستان شناخته شد., لازم به ذکر است که "تیمور قربانی" از تیم مروت کامیاران، مرد اخلاق رقابت های قوی ترین مردان استان کردستان شناخته شد., لازم به ذکر است که "تیمور قربانی" از تیم مروت کامیاران، مرد اخلاق رقابت های قوی ترین مردان استان کردستان شناخته شد., تیمور قربانی" از تیم مروت کامیاران، مرد اخلاق رقابت های قوی ترین مردان استان کردستان شناخته شد.,,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه