logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به صدا در آمدن آژیر هشدار در شمال سرزمین‌های اشغالی

به صدا در آمدن آژیر هشدار در شمال سرزمین‌های اشغالی
حملات پهپادی حزب الله لبنان در پاسخ به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی موجب به صدا در آمدن آژیر هشدار در مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: پس از رصد یک پهپاد شلیک‌شده از لبنان، آژیرهای هشدار در منطقه شتولا در الجلیل غربی به صدا درآمد.

فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی همچنین از به صدا در آمدن آژیر هشدار در مرغلیوت، المناره و مسگاف عام به خاطر رصد پهپاد از خاک لبنان خبر داد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اشغالگر اعلام کرد: حزب‌الله لبنان طی ۲۴ ساعت گذشته، حدود ۱۵ پهپاد شلیک کرده که دست‌کم چهار فروند آنها به سرزمین های اشغالی اصابت کرده است.

پیشتر، حزب‌الله لبنان اعلام کرد با دو پهپاد انتحاری، تجمع نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف شهرک‌های العدیسه و زوطر شرقیه در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

این گروه مقاومت لبنانی همچنین اعلام کرد: با یک پهپاد انتحاری تجمع نیروهای اسرائیلی در موضع تپه العجل را هدف قرار دادیم.

حزب الله لبنان همچنین از هدف قرار دادن تجمع نیروهای صهیونیست در تپه العویضه در جنوب لبنان خبر داد.

نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و این رژیم، شهر صور و شهرک های حبوش و عربصالیم در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

خبرنگار الجزیره از لبنان گزارش داد که شهرک‌های حبوش و عربصالیم در جنوب لبنان نیز هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که از زمان گسترش حملات رژیم صهیونیستی از ۲ مارس گذشته تا بامداد امروز، ۳۲۶۹ نفر به شهادت رسیده و ۹۸۴۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه