logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پلمب یک کافه به اتهام ترویج شیطان پرستی

پلمب یک کافه به اتهام ترویج شیطان پرستی
پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ، از پلمب یک کافه به اتهام ترویج شیطان پرستی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در اقدامی قاطعانه، پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ یکی از کافه‌های منطقه ولیعصر را که گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت‌های ترویج فرقه‌های انحرافی در آن دریافت کرده بود، پلمب کرد.

این کافه با برگزاری برنامه‌هایی با ظاهر موسیقی غربی، بستری برای حرکات نابهنجار، و آنچه که ماموران توصیف کرده‌اند «تحرکات شیطانی» فراهم آورده بود.

بر اساس اطلاعات واصله، مشتریان این کافه، شامل دختران و پسران جوان، در وضعیتی غیر طبیعی و با حرکاتی عجیب و غریب، که از آن به عنوان «شیطانی» یاد شده، مشاهده شدند. این وضعیت زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که متصدی کافه، با علم به کم سن و سال بودن تعدادی از مشتریان، نه تنها مانع این رفتارها نشده، بلکه با فراهم کردن بستر و فضا، به تسهیل این انحرافات دامن زده است.

ماموران پلیس اماکن پس از حضور در محل و مشاهده عینی این حرکات و وضعیت غیرطبیعی، دستور پلمب واحد صنفی را صادر کردند. این اقدام در پی دریافت شکایات متعدد از سوی شهروندان منطقه و با هدف مقابله با مظاهر فساد و انحراف صورت گرفت.

پلیس اماکن تهران اعلام داشت ؛ مسئولیت حفظ سلامت اخلاقی جامعه بر عهده همه است. فضایی که به ظاهر برای تفریح و گذران وقت ایجاد می‌شود، نباید به بستری برای ترویج انحراف، و عقاید موهوم و ضاله تبدیل گردد. سودجویی نباید بر اصول اخلاقی و قانونی اولویت یابد. همچنین، از خانواده‌ها تقاضا می‌شود نسبت به فعالیت‌های فرزندان خود، به ویژه در سنین نوجوانی و جوانی، حساسیت بیشتری نشان دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه