logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور

ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، ضمن بررسی وضعیت تامین کالاهای اساسی، بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی تأکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، ضمن بررسی وضعیت تامین کالاهای اساسی، بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی تأکید شد.

محمد مخبر در این دیدار با اشاره به تلاش‌های دولت و رئیس‌جمهور در پیگیری نیازها و مایحتاج عمومی، توجه ویژه به امنیت غذایی و سفره مردم را از مهمترین اولویت‌های کشور در مقابله با توطئه‌های دشمن پس از شکست میدانی او خواند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم، پیشنهاد استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان در زنجیره تأمین تا توزیع را براساس تجربه دولت سیزدهم راه‌گشا و بهره‌ور دانست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تحریم‌شکن خواندن ظرفیت ژئواستراتژیک جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: با توجه به وسعت سرزمینی و وجود کشورهای مختلفی که در همسایگی ما هستند، هیچ مشکلی در تامین کالاهای اساسی نداریم.

مشکلی در تامین سبد غذایی نداریم

غلامرضا نوری‌قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی نیز در این دیدار با تشریح اقدامات این وزارتخانه و دولت گفت: با وجود فشارهای جنگ، از همه ظرفیت‌های دولتی و خصوصی برای تأمین کالاهای اساسی و نهاده‌ها استفاده شده و در زنجیره غذایی مشکل نداریم.

این مقام عالی وزارت افزود: تولید داخلی و مسیرهای متنوع واردات کفایت می‌کند و با اقدامات مضاعف مشکلات رفع می‌شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه