logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش نتانیاهو به انتقادات اردوغان

واکنش نتانیاهو به انتقادات اردوغان
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه سخنان انتقاد آمیز اخیر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، را شرم آور دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از واحد مرکزی خبر، رئیس جمهور ترکیه از حضور نتانیاهو در تظاهرات ضدافراط گرایی و ضدتروریستی روز یکشنبه در پاریس به شدت انتقاد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه در حضور مسئولان بلندپایه آیپک، اصلی ترین لابی اسرائیل در آمریکا، که به اسرائیل سفر کرده اند، تاکید کرد: این اظهارات شرم آور باید توسط جامعه بین المللی محکوم شود چرا که جنگ بر ضد تروریسم تنها زمانی با موفقیت و پیروزی همراه خواهد شد که اصول اخلاقی روشنی آن را هدایت کند. 

بنیامین نتانیاهو و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به همراه حدود پنجاه تن از نخست وزیران ، روسای جمهور و مسئولان بلند پایه کشورهای مختلف جهان در تظاهرات گسترده ای که روز یکشنبه در واکنش به حملات خونین اخیر افراط گرایان به دفتر شارلی ابدو در پاریس و محکومیت افراط گرایی و تروریسم برگزار شد،‌شرکت کردند.

افراد مسلح ناشناس روز چهارشنبه به دفتر تحریریه هفته نامه

طنز شارلی ابدو در پاریس حمله کردند و دوازده نفر از جمله دو مامور پلیس را کشته و یازده نفر دیگر را نیز زخمی کردند. همچنین در ماجرای گروگانگیری در یک فروشگاه متعلق به یهودیان در پاریس، چهار مشتری یهودی این فروشگاه نیز کشته شدند.

رجب طیب اردوغان روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک به همراه محمود عباس تاکید کرد: برای من قابل درک نیست که چگونه نتانیاهو که خود با اجرای تروریسم دولتی دو هزار و پانصد نفر را در غزه به خاک و خون کشیده، به خود جرات شرکت در تظاهرات ضدافراط گرایی پاریس را داده است. 

نخست وزیر اسرائیل در واکنش به این سخنان انتقاد آمیز در بیانیه ای تاکید کرد: او ( اردوغان) گفته است که اسرائیل نباید در تظاهرات ضدافراط گرایی پاریس شرکت می کرد. وی برای توجیه حرفهای خود به اقداماتی که ما در دفاع از شهروندان خود در برابر هزاران راکت شلیک شده توسط تروریست های حماس از نوار غزه به شهرهای اسرائیل اتخاذ کردیم، اشاره می کند. 

رئیس جمهور اسلامخواه محافظه کار ترکیه که از سال دو هزار و سه بدون تقسیم قدرت زمام امور ترکیه را در دست دارد، چند وقت یک بار از رژیم اسرائیل انتقاد می کند. اردوغان ژوئیه گذشته انتقادهای خود را از رژیم اسرائیل به اوج رساند و گفت این رژیم در وحشیگری روی هیتلر را سفید کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس،‌ نزدیک به دو هزار و دویست فلسطینی که اکثر آنان غیرنظامی بودند در تهاجم گسترده ارتش اسرائیل در ماههای ژوئیه و اوت گذشته به نوار غزه تحت کنترل حماس جان خود را از دست دادند. اسرائیل به بهانه پایان دادن به حملات موشکی و راکتی مبارزان فلسطینی از نوار غزه به این منطقه محصور فلسطینی حمله کرد. در این مناقشه بیش از هفتاد اسرائیلی نیز که اکثرشان نظامی بودند، کشته شدند.

روابط میان اسرائیل و ترکیه پس از حمله کماندوهای ارتش اسرائیل به یک کشتی کمکهای بشردوستانه در سال دو هزار و ده رو به تیرگی نهاد. یک سازمان غیردولتی ترکیه این کشتی را اجاره کرده بود و قصد داشت با کمک رساندن به ساکنان نوار غزه محاصره این منطقه پرجمعیت فلسطینی را بشکند اما کماندوهای اسرائیل به آن حمله کردند و ده تبعه ترک را کشتند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه