مدیر برنامه عمران سازمان ملل متحد :

دو محور کلیدی سازمان ملل متحد اکنون حفاظت از آب و روند بیابان زدایی است.

دو محور کلیدی سازمان ملل متحد اکنون حفاظت از آب و روند بیابان زدایی است.
شورای اداری شهرستان اسفراین با حضور معاون وزیر جهان کشاورزی و رییس سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیز داری کشور، مسئول برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران و مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه در سالن شهید رخشی شهرستان اسفراین برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناو به نقل از  سپهرآیین ،مهندس شفیعی مدیر پروژه ملی ترسیب کربن هم گفت: احیای اراضی تخریب شده به نفع مردم و با همراهی مردم با هدف توسعه اجتماعی و اقتصاددی از اهداف این پروژه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  سپهرآیین,

وی اظهار کرد: این پروژه با محوریت مشارکت جمعی مردمی پیش می رود.

,

وی خاطر نشان کرد: اجرای این پروژه در روستاهای سربیشه خراسان جنوبی در ده سال اخیر 5/2 درصد افزایش مشارکت های انسانی، 8/4 درصد افزایش مشارکت و توان اقتصادی و 2 سال افزایش امید زندگی خوب نیست.

,

وی عنوان  کرد: این پروژه در 18 استان در حال ارجاست.

,

گری لوئیس مدیر برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران گفت: ما برای حل مشکل که فقط محدود به ایران نیست تلاش می کنیم.

,

وی افزود: در خاورمیانه و آسیا تغییرات اقلیمی روی حیات مردم تأثیر می گذارد.

,

وی خاطر نشان کرد: ما برای حل مشکلات دنبال راهکار کلیدی هستیم.

,

وی بیان کرد: دو محور کلیدی سازمان ملل متحد  اکنون حفاظت از آب و معکوس کردن روند بیابان زایی است.

,

وی اطهار کرد: در نتیجه مدیریت آب زمین های ما مدیریت می شوند.

,

وی ضمن اشاره به کاهش سطح آب های زیر طمینی تصریح کرد:» پایین آمدن کیفیت خاک زندگی مردم و معیشت آن ها را نابود کرده است.

,

معاون وزیر جهان کشاورزی و رییس سازمان جنگل ها و مراتع  و آبخیز داری کشور با اشاره به اهداف طرح ترسیب کربن  گفت:  همه مسئولان برای اجرای این پروژه همت کنند و فرآیند آنرا مورد توجه قرار دهند.

,

وی اظهار کرد: این پروژه صندوق های خرد روستایی و گروه های توسعه روستایی ایجاد کرد.

,

ویخاطر نشان  کرد: شناسایی چالش ها و ارائه راهکار برای آن ها با توجه به الویت ها یک کار زیربنایی است.

,

وی بیان کرد: حفظ آب و خاک و محیط زیست نقش به سزایی در زندگی مردم دارد.

,

وی عنوان کرد: در برخی از مناطق خود مردم مشاغل مزاحم محیط زیست زندگی شان را حذف کرده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه