logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزئیات هفتمین عرضه اولیه سال مشخص شد

جزئیات هفتمین عرضه اولیه سال مشخص شد
هفتمین شرکت جدید سال با عرضه اولیه ۱۲ درصد سهام کشت و صنعت هلال، چهارشنبه این هفته در فرابورس انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ۱۲ درصد سهام کشت و صنعت هلال به عنوان هفتمین شرکت تازه وارد از طریق فرابورس، چهارشنبه همین هفته وارد بازار می شود.

بر اساس این گزارش، ۶۰ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد سهام «زهلال» در دو مرحله با قیمت ارزش گذاری ۲۶۳۰۶ ریالی در تابلو دوم معاملات فرابورس عرضه می شود که در مرحله اول ۲۰ میلیون سهم معادل ۴ درصد با حداکثر سهمیه ۲۵۰ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه می شود.

در مرحله دوم، ۴۰ میلیون سهم معادل ۸ درصد دیگر همان روز با حداکثر سهمیه ۸۰ سهمی به سهامداران حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق می گیرد. مشاور عرضه هم کارگزاری آتیه و متعهد خرید تامین سرمایه کاردان است.

ﺧﺮﯾﺪاران ﺳﻬﺎم در ﻣﺮﺣﻠﻪ دوم ﻋﺮﺿﻪ اوﻟﯿﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﺗﺨﺼﯿﺺ داده ﺷﺪه در آن روز دارای اﺧﺘﯿﺎر ﻓﺮوش تبعی اﯾﻦ ﺳﻬﺎم با قیمت اعمال ۳۰ درصد بالاتر از قیمت کشف شده روز عرضه اولیه در سررسید بیست‌ونهم خرداد سال ۱۴۰۶ ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺑﻮد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه