پرداخت 10 میلیارد تومان از مطالبات کارگران نساجی/پرداخت‌ها ادامه دارد...

پرداخت 10 میلیارد تومان از مطالبات کارگران نساجی/پرداخت‌ها ادامه دارد...
سرمایه‌گذار کارخانه نساجی مازندران، پرداخت مطالبات و معوقات کارگران شاغل و اتمام قراردادی این کارخانه را به عنوان گام بعدی اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از بلاغ، مهدی علم‌بیگی، امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:  مطالبات 370 نفر از کارگران بازنشسته کارخانه نساجی با پرداخت 100 میلیارد ریال انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
 
وی با اشاره به اینکه پرداخت مطالبات یک‌هزار و 180 کارگر و بازنشسته کارخانه نساجی مازندران از سیزدهم دی‌ماه امسال آغاز شد، افزود: در مرحله نخست، پرداخت معوقات بازنشستگان این کارخانه در دستور کار قرار گرفت که در مراحل پایانی کار پرداخت این گروه قرار داریم.
 
سرمایه‌گذار کارخانه نساجی مازندران، پرداخت مطالبات و معوقات کارگران شاغل و اتمام قراردادی این کارخانه را به عنوان گام بعدی اعلام کرد.
 
پرداخت مطالبات و معوقات کارگران نساجی مازندران به عنوان یکی از دغدغه های اصلی مسئولان ارشد استان مازندران و قائم‌شهر بود، به‌طوریکه استاندار مازندران در روزهای آغازین پرداخت این مطالبات ابراز داشت: با آغاز پرداخت این مطالبات، دغدغه‎ای هفت‌ساله فروکش کرد.
 
ربیع فلاح بیان کرد: در سایه وفاق و همدلی مسئولان و دست‌اندرکاران به این نتیجه مطلوب و خواستنی دست یافتیم.
 
وی خاطرنشان کرد: دولت برای رفع معضل بیکاری با تمام امکانات و توان از سرمایه‌گذارانی که در این عرصه وارد شوند، حمایت می‌کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ص
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه