logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صحبتهای سرمربی تیم ملی والیبال بعد از بازی با فرانسه؛

پیاتزا: باید یاد بگیریم که چگونه هوشمندانه بازی کنیم/ بازی سختی مقابل آمریکا داریم

پیاتزا: باید یاد بگیریم که چگونه هوشمندانه بازی کنیم/ بازی سختی مقابل آمریکا داریم
سرمربی تیم ملی والیبال ایران، گفت: باید یاد بگیریم که چگونه می‌شود والیبال هوشمندانه بازی کرد، چگونه می‌شود در دفاع توپ‌ها را حفظ و بازی را کنترل کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از شکست سه بر دو ایران مقابل فرانسه در هفته دوم لیگ ملت، اظهار داشت: درباره بازی، فکر می‌کنم دیگر همه چیز گفته شده است، نه؟ ما بازی خوبی انجام دادیم. دیروز با رئیس صحبت می‌کردم و او از من پرسید که درباره فردا چه احساسی داری؟ من گفتم که یک بازی خوب انجام خواهیم داد. نمی‌دانم می‌توانیم ببریم یا ببازیم، اما مطمئنم که بازی خوبی ارائه خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که فکر می‌کنم تیمی که امروز در زمین بود عملکرد خوبی داشت، تصریح کرد: البته ما باید از دوستانمان یاد بگیریم که چگونه می‌شود والیبال هوشمندانه بازی کرد، چگونه می‌شود در دفاع توپ‌ها را حفظ کرد و چگونه می‌شود بازی را کنترل کرد؛ نه اینکه فقط بخواهم امتیاز بگیرم، بلکه بخواهم به تیمم کمک کنم. این چیزی است که باید خیلی درباره‌اش یاد بگیریم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران درباره تفاوت این مسابقه با دیدار بلژیک، گفت: تفاوت این بازی با بلژیک این بود که مقابل بلژیک از همان اول کاملاً در جریان بازی نبودیم. اما امروز از ست چهارم کاملاً وارد بازی شدیم. امیدوارم فردا بتوانیم از همان ابتدای مسابقه کاملاً در بازی باشیم. در غیر این صورت همیشه باید صبور باشیم، اما مجبور می‌شویم امتیازها و ست‌ها را جبران کنیم. پس بهتر است از همان ابتدا خوب شروع کنیم. اما فردا یک بازی بسیار سخت دیگر مقابل آمریکا داریم. آن‌ها تیمی کامل و آماده هستند و می‌توانند بازیکنانشان را جابه‌جا کنند. ما هم می‌توانیم تعویض انجام دهیم، اما نه با همان سطح تجربه‌ای که آمریکا دارد.

پیاتزا درباره اشتباه ارنج تیم ایران در ست سوم، افزود: عجیب نبود. این قانون است. مبین باید داخل زمین می‌بود چون قرار بود تعویضی انجام شود. اما او فراموش کرد. در نهایت انگار من باید به بازیکنان یادآوری کنم که آن‌ها بازیکن هستند و باید برای ورود به زمین و انجام تعویض آماده باشند. فردا توضیح می‌دهم چرا، چون باید قوانین را بدانید. این موضوع برای من جدید نیست. وقتی خطایی رخ می‌دهد، تمام امتیازهایی که در آن چرخه خطا به دست آورده‌اید از دست می‌رود و تیم مقابل یک امتیاز می‌گیرد. همین.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه