logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عراقچی:

دخالت در مدیریت ایران بر تنگه هرمز تنش‌ها را تشدید می‌کند

دخالت در مدیریت ایران بر تنگه هرمز تنش‌ها را تشدید می‌کند
وزیر خارجه گفت: هرگونه دخالت در مدیریت تنگه هرمز برای اتخاذ ترتیبات جدید تنها منجر به پیچیده شدن اوضاع و تاخیر در بازگشایی تنگه هرمز خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛فواد حسین در نشست خبری مشترک با سید عباس عراقچی گفت: حضور شما در عراق را خوش آمد میگوییم حضور وزیر خارجه ایران در بغداد بسیار مهم است و دیدار های فشرده ای با رهبران عراق خواهد داشت.

وی افزود: جهت ادامه دار کردن مذاکرات مسان تهران و بغداد از تهران بازدید خواهیم کرد.

سید عباس عراقچی در ادامه اظهار کرد: سفر من به بغداد در شرایط خاصی اتفاق می افتد و این اولین سفر بنده بعد از جنگ متجاوزانه امریکا و رژیم صهیونیستی به کشور من و پس از مقاومت قهرمانانه مردم ایران است.

وی گفت: از مردم و دولت عراق در اتخاذ مواضع خوب در محکومیت تجاوز و قربانیان تشکر میکنم. هدف دوم سفر من تبریک به دولت جدید عراق است و این اولین سفر پس از تشکیل دولت جدید عراق است.

وزیر خارجه عنوان کرد: امروز جلسات مشترکی را با ستاد تشیع پیکر رهبر انقلاب در عراق خواهیم داشت.

عراقچی گفت: بر سر سازوکاری برای تشییع پیکر رهبر شهید ایران در عتبات عالیات عراق هماهنگی وجود دارد.

وی ادامه داد: هدف اخر من مرور روابط دوجانبه در حوزه های مختلف میان دو کشور از جمله در حوزه های سیاسی، اقتصادی و امنیتی است.

وزیر خارجه با اشاره به دیدار وگفتگوی خود ما همتای عراقی عنوان کرد: صحبت بسیار خوبی را با اقای فواد حسین داشتم. روابط ایران و عراق بسیار ارزشمند است و ما مصمم به ادامه این روابط هستیم. ان شالله در ملاقات های مهمی که امروز خواهم داشت بر این نکته تاکید خواهم کرد.

عراقچی افزود: اقای فواد حسین را در جریان یادداشت تفاهم میان ایران و امریکا و تحولات اخیر در تنگه هرمز و لبنان قرار دادم. بر اساس یادداشت تفاهم تنگه هرمز تحت مدیریتی که ایران اتخاذ می‌کند به شرایط قبل از جنگ ظرف ۳۰ روز بازمیگردد و هیچ کشور و نهادی در این خصوص مسئولیتی ندارد.

وی تاکید کرد: نهاد دیگری و یا کشوری دیگر در اینباره مسئولیتی ندارد. هرگونه دخالت در این امر برای اتخاذ ترتیبات جدید تنها منجر به پیچیده شدن اوضاع و تاخیر در بازگشایی تنگه هرمز خواهد شد. همانطو رکه در دو شب گذشته شاهد درگیری در تنگه هرمز بودیم. از همه طرف ها درخواست میکنم در ترتیبات ایرات در بازگشایی تنگه هرمز دخالت نکنند.

عراقچی گفت: بر اساس بند یک یادداشت تفاهم جنگ در همه جبهه ها از جمله لبنان باید خاتمه یابد و متأسفیم رژیم صهیونیستی به حملات خود همچنان ادامه داده می‌دهد و این مسئولیت دولت آمریکاست که بنا به تعهد در یادداشت تفاهم از سوی خود و رژیم قبول کرده که حملات این رژیم را متوقف کند و اجازه دهد خاتمه جنگ در همان جا مستقر شد و از مناطق اشغالی عقب نشینی صورت گیرد که این از مفاد بند یک یادداشت تفاهم است.

وزیر خارجه گفت: باید به چارچوب جدیدی که شامل همه کشورهای منطقه و بدون حضور و دخالت هیچ کشوری از خارج از منطقه برسیم. از پیشنهاد فؤاد حسین برای برگزاری گفت‌وگوهای شورای همکاری خلیج فارس، ایران و عراق استقبال و آمادگی داریم با دولت عراق همکاری کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه