مدیر کل استاندارد خراسان شمالی اعلام کرد:
اجرای بازرسی ادواری آسانسورها در استان/فرآورده های توزیعی اصناف کنترل می شوند
مدیر کل استاندارد خراسان شمالی گفت: تاییدیه ایمنی نصب آسانسورها یک ساله است که این اداره کل، بازرسی ادورای از آسانسورهای نصب شده در استان را در دستور کار خود قرار داد ه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک نیوز، فهیمه مهمان نواز، مدیر کل استاندارد خراسان شمالی در نشست خبری اظهار کرد: این اداره کل، بازرسی دوره ای از آسانسورهای نصب شده در استان و بررسی وضعیت ایمنی آنها را اجرا خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
وی همچنین از آغاز بازرسی گسترده این اداره کل از واحدهای صنفی استان از ابتدای بهمن ماه سال جاری خبر داد و گفت: فرآورده هایی که در مراکز صنفی توزیع می شوند، بررسی خواهند شد و در صورتیکه این فرآورده ها فاقد علامت استاندارد و یا معیوب باشند، آن مرکز صنفی به تعزیرات معرفی می شوند.
,
وی یادآور شد: این اداره کل، هشدارهای خود را به مراکز صنفی نسبت به فرآورده های توزیعی اعلام کرده است.
,
علاوه بر این، مهمان نواز خاطر نشان کرد: از هفته جاری آزمون دوره سنجش وسایل الکترونیکی اصناف نیز آغاز شده است که تا پایان بهمن ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
,
وی در ادامه از انجام بازرسی های این اداره کل از وسایل و زمین های بازی در سطح استان همچنین تجهیزات مهدهای کودک خبر داد و گفت: این بازرسی ها از سال آینده آغاز می شوند تا از سلامت و ایمنی آنها اطمینان حاصل کنیم.
,
مدیر کل استاندارد خراسان شمالی در خاتمه عنوان کرد: طی سال جاری سه آزمایشگاه همکار بافت شناسی را تایید صلاحیت کرده ایم و در حال حاضر نیز دو آزمایشگاه همکار گواهی 17025 را دارا هستند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه