logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خبر داد:

مشارکت گسترده مناطق آزاد کشور در آیین‌های وداع و تشییع «رهبر شهید»

مشارکت گسترده مناطق آزاد کشور در آیین‌های وداع و تشییع «رهبر شهید»
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از مشارکت گسترده سازمان‌های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور در برگزاری آیین‌های وداع و تشییع «رهبر شهید» خبر داد و گفت: تمامی سازمان‌های مناطق آزاد با بسیج ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی، خدماتی و لجستیکی، مجموعه‌ای از برنامه‌های منسجم را برای خدمت‌رسانی به عزاداران و زائران این مراسم به اجرا درآورده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا موحدی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده با هدف تسهیل حضور مردم در آیین‌های وداع و تشییع «رهبر شهید»، ارائه خدمات فرهنگی و رفاهی و مشارکت فعال مناطق آزاد در این رویداد بزرگ صورت گرفته است، افزود: سازمان منطقه آزاد انزلی با برگزاری برنامه های فرهنگی و ایجاد تسهیلات برای حضور زایرین در مراسم تشییع نقش مؤثری در پشتیبانی از این مراسم ایفا خواهد کرد.

موحدی ادامه داد: سازمان منطقه آزاد ماکو نیز با برپایی موکب‌های پذیرایی در مرز بازرگان، ایجاد موکب و ایستگاه صلواتی در مراسم تشییع ، پشتیبانی از زایران و برنامه های فرهنگی و زمینه‌سازی حضور اقوام مختلف منطقه حضوری فعال در این رویداد خواهد داشت.

وی با اشاره به اقدامات سازمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: اعزام زائران علاقه مند برای برنامه تشییع، پشتیبانی از زائران، برپایی موکب در مرز شلمچه برای خدمت‌رسانی زائرین عراقی، تسهیل ورود مواکب عراقی به برنامه‌های تشییع و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در سطح منطقه، از جمله اقدامات پیش‌بینی‌شده این سازمان است.

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، درباره برنامه‌های سازمان منطقه آزاد ارس نیز گفت: برپایی دو موکب فرهنگی و خدماتی، اجرای برنامه های فرهنگی، اعزام کاروان‌های مردمی، پشتیبانی از زائران و اعزام عاشقان ولایت از شهرستان‌های جلفا و خداآفرین از مهم‌ترین برنامه‌های این منطقه است.

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: سازمان منطقه آزاد قشم نیز با برپایی موکب فرهنگی و پذیرایی شهدای نخل گل، پذیرایی از زائرین، اعزام خادمان مواکب، اعزام زائران علاقه مند، توزیع اقلام فرهنگی و برگزاری آیین‌های عزاداری سنتی و بومی، در این مراسم مشارکت خواهد داشت.

موحدی همچنین اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد چابهار با اعزام زائرین، علما و معتمدان اهل سنت و تشیع استان سیستان و بلوچستان برای شرکت در مراسم، برپایی موکب ، اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت دیدگاه‌های مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، در این برنامه‌ها حضور مؤثری ایفا خواهد کرد.

وی افزود: سازمان منطقه آزاد کیش نیز با برپایی موکب، توزیع اقلام فرهنگی با موضوع خلیج فارس و تنگه هرمز، پشتیبانی زائرین و اجرای برنامه‌های فرهنگی سهم مهمی در خدمت‌رسانی به عزاداران خواهد داشت.

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان بااشاره به اقدامات سازمان‌های مناطق آزاد تجاری – صنعتی برای برنامه تشیع رهبر شهید انقلاب اظهار امیدواری کرد خیل علاقه‌مندان و عاشقان رهبر شهید بتوانند در برنامه‌های پیش بینی شده برای این ایام حضور یافته و از فضای معنوی برنامه‌ها بهره‌مند شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه