logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی در سامانه سماح

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی در سامانه سماح
از آغاز ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح از ساعت ۹ صبح روز ۹ تیرماه تا پیش از ظهر امروز، ۱۷۹ هزار نفر برای حضور در راهپیمایی اربعین نام‌نویسی کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از آغاز ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح از ساعت ۹ صبح روز ۹ تیرماه تا پیش از ظهر امروز، ۱۷۹ هزار نفر برای حضور در راهپیمایی اربعین نام‌نویسی کرده‌اند که تاکنون ۱۳۳ هزار نفر با پرداخت هزینه‌های بیمه و خدمات امدادی و درمانی، ثبت‌نام خود را قطعی کرده‌اند.

بررسی آمار ثبت‌نام زائران اربعین حسینی در سامانه سماح نشان می‌دهد از زمان آغاز نام‌نویسی، ۱۷۹ هزار نفر درخواست خود را ثبت کرده‌اند و از این تعداد، ۱۳۳ هزار نفر با پرداخت هزینه‌های بیمه و خدمات امدادی و درمانی، فرآیند ثبت‌نام را به پایان رسانده‌اند.

بر همین اساس، متقاضیانی که تاکنون هزینه‌های مربوط به بیمه و خدمات را پرداخت نکرده‌اند، لازم است هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل و نهایی کردن ثبت‌نام خود اقدام کنند.هزینه های در نظر گرفته شده در سامانه سماح ۲۰۰ هزار تومان می باشد .

در این مدت نام نویسی تاکنون، استان‌های تهران، خراسان رضوی و خوزستان بیشترین تعداد ثبت‌نام‌کنندگان را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین تاکنون بیش از ۷۷ هزار گروه ثبت‌نامی در سامانه تشکیل شده است.
از مجموع ثبت‌نام‌های قطعی، حدود ۷۹ هزار نفر را آقایان و ۵۴ هزار نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

در میان مبادی خروجی نیز مرز مهران بیشترین استقبال را داشته و پس از آن به ترتیب شلمچه، خسروی، چذابه و مسیر هوایی در اولویت انتخاب زائران قرار دارند.

از نظر ترکیب سنی، گروه ۳۶ تا ۵۹ سال با حدود ۵۰ درصد بیشترین سهم ثبت‌نام‌کنندگان را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین حدود ۱۹ درصد از ثبت‌نام‌ها مربوط به افراد بالای ۶۰ سال و ۱۹ درصد نیز مربوط به گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال است و سایر ثبت‌نام‌کنندگان را افراد پایین تر از ۱۸ سال تشکیل می دهند.

سازمان حج و زیارت از همه مشتاقان زیارت اربعین حسینی درخواست می‌کند برای بهره‌مندی از پوشش بیمه‌ای، خدمات امدادی، درمانی و برنامه‌ریزی مناسب سفر، هرچه زودتر با مراجعه به سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir نسبت به ثبت‌نام و نهایی کردن اطلاعات خود اقدام کنند

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه