افزایش شمار شهدای لبنان به چهار هزار و ۳۰۴ شهید

افزایش شمار شهدای لبنان به چهار هزار و ۳۰۴ شهید
وزارت بهداشت لبنان از افزایش شمار شهدای این کشور به چهار هزار و ۳۰۴ شهید خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه المنار، وزارت بهداشت لبنان در گزارشی اعلام کرد که از دوم مارس (۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۴) تاکنون، چهار هزار و ۳۰۴ شهروند این کشور در حملات صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت لبنان، در همین مدت ۱۲ هزار و ۲۰۳ شهروند لبنانی نیز زخمی شده‌اند.

به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از دوم مارس حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرده است که علاوه بر کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند.

رژیم صهیونیستی مناطقی را در جنوب لبنان اشغال کرده است که برخی از این مناطق برای دهه‌ها و برخی دیگر از زمان جنگ قبلی بین سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ و در جریان تجاوز فعلی به خاک لبنان تحت اشغال نیروهای این رژیم درآمده بود.

رژیم اسرائیل همچنین اراضی فلسطین و بخش‌هایی از سوریه را اشغال کرده و از عقب‌نشینی از این مناطق یا اجازه تاسیس کشور مستقل فلسطینی بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل، خودداری می‌کند.

لبنان و رژیم صهیونیستی روز جمعه پس از پنج دور مذاکره و چهار روز رایزنی در واشنگتن با میانجیگری آمریکا، چارچوبی برای توافق در آینده دست یافتند. این چارچوب با حضور «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا، «ندا حماده معوض» سفیر لبنان در آمریکا و «یخیل لیتر» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن به امضا رسید.

بر اساس گزارش پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس، این توافق‌نامه، مسیر مذاکرات آتی میان دو طرف را ترسیم کرده و شامل اقدام‌های اجرایی اولیه است. این پایگاه به نقل از یک مقام اسرائیلی اظهار کرد که بر اساس این توافق، رژیم صهیونیستی تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، حضور خود را در منطقه امنیتی موسوم به «خط زرد» حفظ خواهد کرد.

«شیخ احمد قبلان» از علمای شیعه لبنان نیز با انتقاد از این توافق گفت: دولت کنونی کلید حاکمیت بیروت را به واشنگتن و تل‌آویو سپرده است. وی این توافق را یکی از بزرگ‌ترین فجایع ملی لبنان دانست و تأکید کرد که چنین اقدامی نه مشروعیت قانونی دارد و نه نماینده اراده ملت لبنان است.

«عدنان منصور» وزیر خارجه اسبق لبنان نیز با اشاره به توافق انجام‌شده با رژیم اسرائیل گفت که این توافق می‌تواند دولت لبنان را در تقابل با حزب‌الله قرار دهد و پیامدهای خطرناکی برای کشور داشته باشد.

وی افزود برخی تصور می‌کنند که رژیم اسرائیل به‌راحتی از لبنان خارج می‌شود، در حالی که تجربه نشان داده این رژیم با فریبکاری و تعلل، اهداف خود را دنبال می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه