نرخ بلیت اتوبوس مرز‌های‌عراق در اربعین افزایش می‌یابد/ راه اندازی اتوبوس‌های مستقیم به کربلا

 نرخ بلیت اتوبوس مرز‌های‌عراق در اربعین افزایش می‌یابد/ راه اندازی اتوبوس‌های مستقیم به کربلا
رئیس اتحادیه تعاونی‌های مسافری کشور گفت: تمهیدات لازم برای جابه‌جایی زائران فراهم شده و به زودی نرخ جدید بلیت اتوبوس برای اربعین اعلام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدرضا عامری، رئیس اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور، با اشاره به آغاز سفرهای اربعین حسینی تا چند روز آینده، گفت: نرخ بلیت اتوبوس برای ایام اربعین پس از نهایی شدن و ابلاغ رسمی اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه نحوه خدمات‌رسانی به زائران اربعین موضوع تازه‌ای نیست، اظهار کرد: سال‌هاست عملیات حمل‌ونقل زائران اربعین انجام می‌شود و تمامی دستگاه‌ها و شرکت‌های حمل‌ونقل نیز با روند اجرایی این سفرها آشنا هستند. بر همین اساس، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات در ایام اربعین انجام شده و امکانات مورد نیاز نیز پیش‌بینی شده است.

عامری درباره تعیین نرخ بلیت اتوبوس در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی از جمله مهران و شلمچه گفت: نرخ‌ها پس از تصویب و ابلاغ رسمی اعلام خواهد شد و به محض نهایی شدن، اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور همچنین در پاسخ به پرسشی درباره سرویس‌های مستقیم اتوبوس به مقصد کربلا، افزود: در ایام اربعین از ظرفیت اتوبوس‌های عراقی و همچنین اتوبوس‌های ایرانی برای جابه‌جایی زائران استفاده می‌شود و خدمات در این بخش مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده ارائه خواهد شد.

وی تأکید کرد: با توجه به یک سرخالی بودن اتوبوس در سفرهای اربعین قیمت‌ها تغییر می‌کند که البته هرساله این افزایش قیمت صورت می‌گرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه