logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

بروجردی:

انسداد تنگه هرمز موقعیت ترامپ را متزلزل می‌کند

انسداد تنگه هرمز موقعیت ترامپ را متزلزل می‌کند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ایران با تقویت توان پدافندی و آفندی، بازدارندگی پایدار را دنبال می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی طی سخنانی گفت: با ورود جبهه مقاومت به مرحله جدیدی از رویارویی، گستره عملیات علیه منافع استکبار جهانی به رهبری آمریکا از مرزهای جهان اسلام فراتر رفته و تمامی آزادی‌خواهان دنیا را شامل می‌شود.

وی افزود: با توجه به اقدامات خصمانه دشمن و پس از مواضع قاطعانه رهبری جنبش انصارالله یمن، جبهه مقاومت خود را مجاز به هدف قرار دادن منافع آمریکا در هر نقطه از جهان و انسداد مسیرهای حیاتی مانند باب‌المندب و تنگه هرمز می‌داند. رزمندگان سلحشور حزب‌الله لبنان، یمن و عراق با شجاعت تمام آماده پاسخ‌گویی قاطع هستند.

بروجردی گفت: ملت‌ها نیز بر این باورند که مجازات نهایی و به درک واصل کردن آمران و عاملان اصلی این جنایات بزرگ، یک وظیفه فراملی و حتمی است که در موقعیت مناسب محقق خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ناتوانی ایالات متحده در استفاده از حریم هوایی برخی کشورهای عربی مانند عربستان برای واکنش نشان دادن، گویای فروپاشی امنیت پایگاه‌های نظامی آمریکا با وجود هزینه‌های صدها میلیارد دلاری است. حداقل انتظار از این دولت‌ها این است که فراتر از رایزنی‌های غیررسمی، مواضع رسمی و آشکار خود را در مخالفت با اقدامات آمریکا و حضور نظامی آن به دنیا اعلام کنند.


بروجردی تصریح کرد: ادامه شیطنت‌های آمریکا و هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی، حق مسلم اقدام متقابل را برای جبهه مقابل ایجاد خواهد کرد. به نفع کشورهای منطقه است که با موضع‌گیری صریح و اعمال فشار بر واشنگتن، مانع ادامه این سناریوی خطرناک شوند؛ چرا که در غیر این صورت، دامنه جنگ به طور قطع گسترش بسیار بیشتری خواهد یافت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: بستن قانونی تنگه هرمز و صعود پی‌درپی قیمت جهانی انرژی، وضعیت داخلی آمریکا را به شدت شکننده کرده و فشارها را بر دولت دونالد ترامپ در آستانه انتخابات آتی افزایش داده است. اگرچه مقامات آمریکایی مکرراً اعلام می‌کنند که به دنبال جنگ گسترده با ایران نیستند، اما هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی کشور خود مصداق بارز جنگی تمام‌عیار است.


بروجردی در پایان خاطرنشان کرد: ایران که با وجود سال‌ها تحریم تحمیلی از نقطه نداشتن موشک به جایگاه یکی از قدرت‌های تراز اول موشکی جهان رسیده است، پس از نبردهای اخیر نیز به مراتب قدرتمندتر از گذشته ظاهر خواهد شد. تکمیل و تقویت ساختار پدافند هوایی و توان آفندی کشور، زمینه را برای دستیابی به یک بازدارندگی پایدار و ده‌ها ساله در برابر هرگونه تجاوز خارجی فراهم خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه