توصیف کاپیتان تیم ملی از قهرمانی جهان؛
علیپوریان: مدال طلای والیبال نشسته جهان را به شهدای مدرسه میناب تقدیم می کنم
کاپیتان تیم ملی والییال نشسته گفت: مدال طلای والیبال نشسته جهان را به شهدای مدرسه میناب تقدیم می کنم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان، تیم ملی والیبال نشسته مردان توانست با پیروزی برابر تیم بوسنی برای نهمین بار عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کند. داوود علیپوریان کاپیتان تیم ملی کشورمان در این خصوص بیان کرد: این ششمین باری بود که در مسابقات قهرمانی جهان حضور داشتم که ثمره آن ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز بوده است.
وی ادامه داد: قهرمانی جهان و مدال طلا این مسابقات را به شهدای مدرسه میناب و مردم عزیز کشورم به خصوص مردم جنوب تقدیم می کنم.
کاپیتان تیم ملی درباره کسب جایزه بهترین پاسور این دوره از مسابقات گفت: در این خصوص باید هم تیمی هایم که یک عمر در کنار آنها بازی کردم، نظر بدهند. ما کار تیمی انجام می دهیم و عناوین انفرادی خیلی برای من مهم نیست.
ارسال دیدگاه